29 / 04 / 2024

Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor.



Dükkan alanlarının 100 ile 1182 metrekare arasında değiştiği projede ofisler ise 236 ile 1061 metrekare arasında tasarlandı. 9 blok şeklinde yükselen projede teslimler 2016 yılı Nisan ayı olarak gerçekleşmesi planlandı.


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçirilen Artaş  Avrupa Konutları Kale  projesinde dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Toplam 599 adet daire, 52 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen Artaş Avrupa Konutları Kale projesinde ofis ve dükkanlar için lansmanı 26 Mayıs Salı günü yapılması planlanıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı bulunuyor. Projede lansmana özel fırsatları devam ediyor.


Artaş Avrupa Konutları Kale fiyat listesi kapsamında projede ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den, konut fiyatları 641 bin TL'den başlıyor.  Artaş İnşaat imzası taşıyor.


Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri! 

Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim

satış ofisi telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön