28 / 04 / 2024

ÇEVKO Vakfı ödül

ÇEVKO Vakfı ödül

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na eTürkiye Ödülü!

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ödül verildi..

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

TÜRÇEV 2014 Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni Didim'de gerçekleşti!

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerekli çevresel standartları sağladığı belirlenen plaj, marina ve yatlara, bunun göstergesi olarak dağıtılan "mavi bayraklar törenle verildi. Ödül Töreni, -Marin Didim'in evsahipliğinde gerçekleşti...

Ahmet Vefik Alp: İptal olan Taksim Cumhuriyet Camii projesi üç uluslararası ödül almıştı!

Ahmet Vefik Alp: "Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı ’nın talebiyle sınırlı davetli bir yarışma düzeninde hazırladığımız ‘Taksim Cumhuriyet Camii’ projesi şimdilik 3 uluslararası ödül kazandı"

Taksim Cumhuriyet Camii projesi 3. uluslararası ödülünü kazandı!

Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı tarafından Mimar Ahmet Vefik Alp'a hazırlatılan ‘Taksim Cumhuriyet Camii’ Projesi 3. Uluslararası Ödülünü kazandı. Bazı revizyonlar tamamlanarak Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı’na sunuldu...

Semahat Arsel’e turizm onur ödülü verildi!

En Başarılı Turizm Yatırımları 2012 ödül töreninde onur ödülü Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel’e verildi

Ahmet Vefik Alp'e Dünya Mimarlık Zirvesi Interarch 2012 ödülü!

Sofya'da gerçekleşen Dünya Mimarlık Zirvesi Interarch 2012'de Taksim Camisi Kültür ve Sanat Vakfı tarafından Ahmet "Taksim Cumhuriyet Camisi ve Dinler Müzesi" ödülü verildi

ÇEVKO Vakfı ödül Haberi

ÇEVKO Vakfı ödül

23 yıldır daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışan ÇEVKO Vakfı'nın, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla, Türkiye'de ilk kez verdiği "Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri", 18 Haziran akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 

Sunuculuğunu sevilen radyo programcısı Geveze'nin üstlendiği, genç ve başarılı keman sanatçısı Ceren Aksan'ın da muhteşem müziği ile keyif kattığı gecede, çevreye katkı sağlayan konularda kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayan basın yayın kuruluşları da "Geleneksel 3. Yeşil Nokta Basın Ödülleri"ni aldılar. 

ÇEVKO Vakfı ile Marka Alt Lisans Sözleşmesi olan firmaların başvurabildiği Yeşil Nokta Ödülleri sürecinde firmalar, "Atıkların Azaltılması, Çevre Yönetim Sisteminin Uygulanması, Çevre İle İlgili Sosyal Sorumluluk Projelerinin Gerçekleştirilmesi, Ambalaj Tasarımlarında Önleme Çalışmaları, Karbon Ayak İzinin Azaltılması ve Sürdürülebilirlik İle...