02 / 05 / 2024

ÇEVKO

ÇEVKO

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile tanıtacak!

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şebnem Yılmaz ve Celal Köksal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Menteşeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ile Kamil Kerem Zengin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Yarışması’ndan ödül aldı!

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

Marmaroom Maltepe'de 3 oda 1 salonlar 555 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Marmaroom Maltepe'de 555 bin TL'ye 3+1!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede Evko Meot İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Maltepe Marmaroom'da 2+1'ler 367 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 1+1'den 4+1'e kadar konutların yer aldığı proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor.

Maltepe Marmaroom'da 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen proje Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 13 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje D-100 (E-5) karayoluna 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Marmaroom'da yüzde 50 peşinatla! 307 bin TL'ye!

13 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede Evko Meot İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Marmaroom Evleri'nde 3+1'ler 500 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat imzasıyla Maltepe'de yükselen Marmaroom Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. Proje 13 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor.

Evko Meot Marmaroom'da 307 bin TL'ye 1+1 ev!

Ev fiyatlarının 307 bin TL'den başladığı Marmaroom projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ev tipleri bulunuyor.

Maltepe Marmaroom'da 2+1'ler 400 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom'da konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 307 bin TL'den başlıyor.

ÇEVKO Haberi

ÇEVKO

Akçansa, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ÇEVKO-Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.


Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin katıldığı yarışmada Akçansa, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları kategorisinde Büyük Ölçekli İşletme sınıfında Yeşil Nokta Sanayi Ödülü’nü almaya hak kazandı.


Akçansa gönüllüleri çocuklara yarınlarını korumayı öğretiyor


Akçansa, içinde bulunduğu toplumun yaşam kalitesini yükselterek daha güvenli ve refah dolu bir yarın oluşturulmasına katkı sağlamak...