08 / 05 / 2024

çevre bakanı İdris Güllücenin 30 ocak programı

çevre bakanı İdris Güllücenin 30 ocak programı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 30 Ocak 2014 Perşembe günü programı açıklandı. İdris Güllüce bugün Türk Dünyası Mühendisler Ve Mimarlar Birliği'nce düzenlenen toplantıya katılacak...

Dolandırıcılık mağduru Eski Çevre Bakanı Aytekin'den vatandaşlara uyarı!

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, "Vatandaşların çok uyanık ve dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bana önce şehitlerden bahsettiler. Tabi FETÖ'den de bahsettiler. Yani 'onlar bu memleketi soyuyor' dediler" diye konuştu...

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

Çevre düzeni planlarının hazırlanması planlı gelişmede önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bakanlığımız ülkemizin 79 ilini kapsayan yüzde 98'lik bir alanda çevre düzeni planlarını tamamlamıştır" dedi.

Ankara'da çevre görevlilerine eğitim verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla devam eden çevre görevlisi eğitimlerinin son halkası Ankara'da gerçekleşti. 4 Otel de verilen eğitime 1500 kişi katıldı.

İstanbul'daki riskli yapıların yüzde 20'si yenilendi!

Riskli yapıların yenilenmesi çalışmaları hakkında bilgi veren Çevre Bakanı İdris Güllüce, "17 Ağustos depreminden bu yana İstanbul'un yüzde 20'si yenilendi. Çok yol aldık ama gideceğimiz daha çok yol var" diye konuştu.

İstanbul'un yüzde 20'si yenilendi!

Riskli yapıların yenilenmesi çalışmaları hakkında bilgi veren Çevre Bakanı İdris Güllüce, "17 Ağustos depreminden bu yana İstanbul'un yüzde 20'si yenilendi. Çok yol aldık ama gideceğimiz daha çok yol var" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üniversitelilere burs verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Bakan İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda harekete geçen bakanlığa bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı yeni yılda üniversite öğrencilerine burs verecek.

Çevre ve kentsel dönüşüm tezi hazırlayan öğrencilere burs!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda yüksek lisans öğrencilerine yönelik başlatılan burs projesi sona erdi. Bakanlık ‘çevre ve kentsel dönüşüm’ tezi hazırlayan öğrencilere toplam 507 bin TL burs verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın burs projesi sona erdi!

500 üniversiteliye 600 bin TL değerinde burs desteği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda bitirme tezi hazırlayan lisans öğrencilerine yönelik uygulanan burs projesi sona erdi.

2015'in ilk 6 ayında 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2015 yılı ilk altı ayı Çevre Denetim rakamlarını ve denetimler sonucunda kesilen ceza miktarlarını açıkladı.

Velibaba Sosyal Konutları teslim edildi!

Akşemseddin Kültür Merkezi’nin açılışı ve sosyal konutların teslim töreni Çevre Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Şahin; “Bakanımızdan büyük destek aldık. Yepyeni bir Velibaba’yı beraber inşa edeceğiz” dedi.

Çevre Bakanlığı'ndan Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla üniversiteliler arasında ‘çevre’ farkındalığını artıracak önemli bir projeye start veriliyor. ‘Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması’ ile yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere toplam 154 bin lir

Bakan Güllüce Konyalı aileye kentsel dönüşüm hediyesi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Dönüşüm devam ediyor' başlıklı programda Meramlı aileye 'kentsel dönüşüm' hediyesi verdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.

çevre bakanı İdris Güllücenin 30 ocak programı Haberi

çevre bakanı İdris Güllücenin 30 ocak programı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 30 Ocak 2014 Perşembe günü programı açıklandı. İdris Güllüce bugün saat 19:00'da Türk Dünyası Mühendisler Ve Mimarlar Birliği'nce düzenlenen toplantıya...