30 / 04 / 2024

Çevre Bakanları toplantısı

Çevre Bakanları toplantısı

5. Çevre Bakanları Toplantısı İstanbul’da 17 Aralık'ta yapılacak. Bakanlar Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin başkanlığında üye ülkelerin bakanları veya heyet başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Çevre Bakanları İstanbul'da bir araya geliyor!

Akdeniz’in Kirlenmeye Karşı Korunması Sözleşmesi çerçevesinde 3-6 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan 18. Taraf Ülkeler Toplantısı’na Türkiye ev sahipliği yapacak. Çevre Bakanları İstanbul'da bir araya gelecek...

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Murat Kurum, Türkiye İçin Kazanç Vakti Tanıtım Toplantısı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yarın İstanbul'da, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla, gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyayı basın toplantısı ile anlatacak...

Lüleburgaz’da imar barışı toplantısı gerçekleştirildi!

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da 'İmar Barışı' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

Cizre'de imar barışı toplantısı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca başlatılan "İmar Barışı" çalışması için, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Çalışmaları kapsamında Cizre’de bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Kuşadası Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Kuşadası Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İmar Barışı ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Iğdır'da imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konferans salonunda imar barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Çevre Bakanları toplantısı Haberi

Çevre Bakanları toplantısı

Türkiye’nin de üye olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 5. Çevre Bakanları Toplantısı, İstanbul’da düzenlenecek. Bakanlar Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin başkanlığında üye ülkelerin bakanları veya heyet başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek.


17 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Dedeman Otel’de saat 08.00’de açılış konuşmaları ile başlayacak olan 5. Çevre Bakanları Toplantısı’nda İklim Değişikliği ve Yeşil Ekonomi konulu İstanbul Deklarasyonu’nun kabul edilmesi bekleniyor.


Toplantıya Türkiye’nin yanı sıra EİT üyesi olan Afganistan, Azerbaycan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Pakistan ve Tacikistan temsilcileri katılım sağlayacaklar.


17 Aralık 2014 tarihli Bakanlar Toplantısına üye ülke karar vericilerinin yanı sıra, gözlemci sıfatı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Birleşmiş Milletler Çevre Programı (UNEP), Birleşmiş Milletler Asya ve Pasifik Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (UNESCAP), Birleşmiş Milletler Doğal Afet Risk Yönetimi Ofisi (UNISDR),...