14 / 05 / 2024

Çevre Bakanlığı müzik yarışmaları

Çevre Bakanlığı müzik yarışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “ Çevre BENim ” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım başladı.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! Zamlı sosyal destek ödemeleri 5 bin 97 lira hesaplara yattı! Evde Bakım Yardımı... 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş "Evde Bakım Yardımı" ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! Zamlı sosyal destek ödemeleri 5 bin 97 lira hesaplara yattı! Evde Bakım Yardımı... 

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Gençler 10 TL’ye müzik festivaline doyacak!

İstanbul Müzik Festivali biletleri gençlere 10 TL’den satışa çıkacak. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! O kişilerin hesabına 2 ayda bir 400 TL yatacak! TC kimlik kartıyla PTT'den hemen alacak!

Devlet dar gelirli vatandaşlara desteklerine devan ediyor. Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! O kişilerin hesabına 2 ayda bir 400 TL yatacak! TC kimlik kartıyla hemen alacak. İşte destekten faydalanacak kişiler ve aranan şartlar...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

A101'de indirimli 8 müzik aleti! Piyano, gitar, keman her şey var! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Her hafta yaptığı aktüel indirimleriyle gündeme gelen A101 market bu kez müzik aletlerinde indirime gitti. Piyano, gitar, keman gibi 8 müzik aleti 29 Eylül 2022'de indirimli olarak raflarda yerini alacak.

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarının gözdesi Sennheiser marka Bluethoot kulaklıklar kaçırılmayacak fırsatlarla indirime girdi. Sennheiser Momentum True Wireless 3 suya dayanıklı mı?  Özellikleri neler?

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Çevre Bakanlığı müzik yarışmaları Haberi

Çevre Bakanlığı müzik yarışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Çevre BENim” sloganıyla çevre ve şehircilik konularında toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu.


Yarışma için başvurular 15 Eylül 2014 tarihinde başladı ve 13 Ekim 2014 tarihinde son buldu. Yarışmaya Türkiye’nin farklı yörelerinden 61 adet eser başvuru yapmış olup, bu eserlerin değerlendirilmesi 22 Ekim 2014 tarihinde yapılacak. Bakanlık yetkilileri, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 5 adet eser belirlenecek ve Bakanlık internet sitesinden ve “www.tanitimmuzigi.com“ vatandaşların beğenisine sunulacak. Vatandaşların yapacağı oylama sonunda, kazanan eser 5 Kasım 2014 tarihinde kamuoyuna duyurulacak.


Yarışma ile seçilen eserlerin Bakanlık tarafından yürütülen etkinlikler, fuar ve toplantılarda, her türlü dijital ortamda, medya ve reklam çalışmalarında kullanılması planlanıyor.


Yarışmada birinci seçilen esere...