06 / 05 / 2024

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “ Çevre BENim ” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım başladı.

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışması için hazırlanan özel afişler vatandaşların beğenisine sunuldu.Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

TİKA 25 ülkedeki 50 projenin tanıtımını yapacak!

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 16 Mart'ta, bu yıl 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımını yapacak.

Elmadağ'a dönüşüm kapsamında Tanıtım kontrollük binası yapılıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi kapsamında “Tanıtım kontrollük ve pazarlama binası” yapımına başlanıldı.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı.

Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı 7 Mayıs'ta!

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması Haberi

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Çevre BENim” sloganıyla çevre ve şehircilik konularında toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu.


Yarışma için başvurular 15 Eylül 2014 tarihinde başladı ve 13 Ekim 2014 tarihinde son buldu. Yarışmaya Türkiye’nin farklı yörelerinden 61 adet eser başvuru yapmış olup, bu eserlerin değerlendirilmesi 22 Ekim 2014 tarihinde yapılacak. Bakanlık yetkilileri, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 5 adet eser belirlenecek ve Bakanlık internet sitesinden ve “www.tanitimmuzigi.com“ vatandaşların beğenisine sunulacak. Vatandaşların yapacağı oylama sonunda, kazanan eser 5 Kasım 2014 tarihinde kamuoyuna duyurulacak.


Yarışma ile seçilen eserlerin Bakanlık tarafından yürütülen etkinlikler, fuar ve toplantılarda, her türlü dijital ortamda, medya ve reklam çalışmalarında kullanılması planlanıyor.


Yarışmada birinci seçilen esere...