29 / 04 / 2024

çevre etiketi ne demek

çevre etiketi ne demek

Akçansa, ürünlerin tüm yaşam döngüsündeki çevre performansını gösteren uluslararası bir sembol olan Çevre Etiketi'ni almaya hak kazanarak, sürdürülebilirlik ve çevre politikasının altını bir kez daha çizdi.

Çevre temizlik vergisi ödenmezse ne olur? Çevre temizlik vergisi cezası var mıdır?

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'nda esasları belirlenen çevre ve temizlik vergisi; konut, iş yeri ve diğer binaları kullananlarının ödemekle yükümlü oldukları bir vergidir. Peki, Çevre temizlik vergisi ödenmezse ne olur? İşte tüm detaylar..

Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek?

Konut ve işyerleri için alınan vergiler arasında yer alan Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler devam ediyor. Peki, Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek? İşte tüm detaylar...

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Hindistan'ın önde gelen otomobil üreticilerinden Mahindra, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki Mahindra e2o modeli otomobilin özellikleri neler? Türkiye fiyat etiketi ne kadar? Sorularının cevapları haberimizde..

Dükkan çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Dükkanlar için ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de yer alıyor. Dükkan çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

İndirimli çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında ödenecek. Peki, indirimli çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar? Kimler yararlanabilir?

Konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Konut çevre temizlik vergisi ödemeleri, konutta oturan kişiden su faturası yolu ile tahsil ediliyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar oldu?

Çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2022 tutarları geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayınlanarak ilan edildi. Vergi mükellefleri "Çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar oldu?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

2021'de ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2021 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

Çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar?

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2021 yılında ne kadar tahsil edileceği belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar?

Bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

2020 yılı çevre temizlik vergisi fiyatları açıklandı. Peki bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceksiniz?

Çevre temizlik vergisi 2020 ne kadar?

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2019 yılında ne kadart tahsil edileceği geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2020 ne kadar?

Selimiye Camii Çevre Projesi'ne onay!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin çevre düzenleme projesini onayladı.

çevre etiketi ne demek Haberi

çevre etiketi ne demek


Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ürünlerin tüm yaşam döngüsündeki çevre performansını gösteren uluslararası bir sembol olan Çevre Etiketi'ni almaya hak kazanarak, sürdürülebilirlik ve çevre politikasının altını bir kez daha çizdi. Akçansa, Türkiye'de köprü, baraj, konut, altyapı gibi projelerde sıkça kullanılan çimento tipi CEM 142.5R ve birçok prestijli projede tercih edilen inovatif ürünü 'Safkan Çimento'yu, bundan böyle Alman İnşaat ve Çevre Kurumu IBU tarafından verilen Çevre Etiketi ile pazara sunacak. Çevre Etiketi, ürünlerin tüm yaşam döngüsündeki çevre performansını gösteren bir beyan olarak kabul ediliyor. Sürdürülebilirlik anlayışıyla çimento sektöründe liderlik rolü üstlenen ve sektörde ilk sürdürülebilirlik raporlaması yapan şirket olan Akçansa, Çevre Etiketi ile ürünlerinin çevre performansını bütünsel bir yaklaşımla şeffaflık politikası kapsamında ortaya koydu. Yeşil Bina Zirvesi'nde ÇEDBİK'in sürdürülebilirliğe...