30 / 04 / 2024

çevre temizlik araçları

çevre temizlik araçları

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre temizlik araçları dağıtılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vatandaşlara temiz bir çevre ve kaliteli bir yaşam alanı ortamı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. İdris Güllüce’nin de katılacağı “101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni” yarın yapılacak.

Çevre için 22 milyon liralık destek sağlandı!

Çevre kirliliğinin giderilmesi için 163 projeye toplam 13 milyon lira destek verilirken, çevre temizlik araçları için 2 bin 265, atıksu arıtma tesisleri için 1 milyon 615 bin lira destek sağlandı

Türkiye'de En Ucuz Elektrikli Araçlar Belli Oldu!

Son güncellemeye göre, Türkiye'de en uygun fiyatlı elektrikli araçlar belli oldu! Dünya genelinde ve ülkemizde çevre dostu sürüşe geçiş yapma isteğiyle birlikte elektrikli araçlara olan talep hızla artıyor.

İş Bankası'ndan dev kampanya! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit fırsatı sunuluyor. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2022 tutarları geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayınlanarak ilan edildi. Vergi mükellefleri "Çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar oldu?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

Çevre temizlik vergisi 2021!

Konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen çevre temizlik vergisi 2021 yılı ücretleri belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2019 ne kadar?

Konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen çevre temizlik vergisi 2019 yılı ücretleri belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2019 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2018 nereye ödenir?

Konut ve işyerleri ile diğer yapılar adına ödenen vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinde ödemeler Kasım sonuna kadar devam ediyor? Peki, çevre temizlik vergisi 2018 nereye ödenir?

Çevre temizlik vergisi yapılandırma 2018!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında çevre temizlik vergisi borçları da yapılandırılabiliyor...

Çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde son 30 gün!

Yalnız konut ve işyeri kullanıcılarının mükellef olduğu çevre temizlik vergisinin 2018 yılı 1. taksit ödemelerinde son 30 gün kaldı..

Bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceğiz? 

Çevre ve temizlik vergisini, ev ve işyeri ve diğer yapıları kullanan kimseler ödüyor. Peki bu yıl ne kadar çevre temizlik vergisi ödeyeceğiz? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017!

Konut ve işyerleri kullanıcılarından tahsil edilen çevre temizlik vergisi için 1. taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

İşyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

İşyeri çevre temizlik vergisi borçları için ilk taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, işyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017 ne zaman ödenecek?

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

çevre temizlik araçları Haberi

çevre temizlik araçları

Başbakan Davutoğlu, toplu açılış ve araç teslimi töreninde yaptığı konuşmada, çevre yatırımlarının sadece ekonomik ve siyasi bir faaliyet değil ahlaki bir sorumluluk ve mekâna, insana saygının yansıması olduğunu söyledi.


Çevre söz konusu olduğunda, siyasi farklılıkların göz ardı edilerek, aynı perspektiften bakma erdeminin gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Davutoğlu, BM Dışişleri Bakanları Konferansı'ndaki bir anısını paylaştı. Konferansta kendinden önce konuşan bakanların, ulusal çıkarlarını öne alan sunuşları yaptıklarını anlatan Davutoğlu, kendisinin ise yazılı metnin dışına çıktığını söyledi. Davutoğlu, şöyle devam etti: "Dedim ki: Hepimiz dışişleri bakanları olarak sahip olduğumuz mevki dolayısıyla kendi ulusal pozisyonumuzu savunmak durumundayız. Her konuda böyle olabilir ama bir konu istisnadır. Eğer konu çevre ise hepimizin temsil ettiğimiz devletlerin dışişleri bakanları olarak değil, insanlığın içişleri bakanları olarak konuşma sorumluluğumuz var çünkü...