30 / 04 / 2024

çevreci çarşı

çevreci çarşı

Ümraniye Tepeüstü'nde dün açılışı yapılan Meydan Alışveriş Merkezi'nin 30 bin metrekarelik çatısı yeşil alan olarak düzenlendi.

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Manisa Demirci'ye atık su arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çevreci projeler ile doğayı kirletmemeye özen gösteriyor. Büyükşehir, Demirci ilçesinde yapılacak atık su arıtma tesisi için girişimlerini hızlandırdı.

Gördes Atık Su Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

MASKİ, Gördes Atık Su Arıtma Tesisi, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. İl genelinde çevreci atılımlar geliştiren MASKİ’nin altyapı konusunda girişimlerini sürdüreceği ifade edildi.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çevreci belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini ve bu kapsamda arıtma tesislerine çok fazla önem verdiğini belirten Koç, Atık Su Arıtma tesislerinde ilk adımı Gördes ile attıklarını belirtti.

Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandı!

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, şirket olarak Ar-Ge çalışmalarında kalite ve çevreci ürünlere odaklandıklarını, özellikle son iki yıldır çevreci ürünler geliştirme noktasında sektörde öncü rol üstlendiklerini kaydetti.

NOSAB 660 bin TL'ye arıtma tesisini yeniledi!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde 660 bin TL'ye yenilenen çevreci arıtma tesisini tanıtan Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bezmez, "NOSAB bu proje ile günümüz teknolojisinin bir adım önüne geçecek" dedi

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum'un en çok çevreci özelliği kazandırdı!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Bizim Beton, çevreci beton üretecek!

Bizim Beton, beton sektöründe eko-yenilikçi ürünler ile büyümeye devam ediyor. Kumsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Bilgin, Ar-Ge çalışmalarını bitirdikleri çevreci betonu kısa süre içinde pazara sunacaklarının açıkladı...

çevreci çarşı Haberi

çevreci çarşı

Metro Grup'un İstanbul Ümraniye'de dün açılan alışveriş merkezi Meydan'da 30 bin metrekarelik çatı çimle kaplandı. Meydan, grubun jeotermal enerji ile kurulan ilk projesi.

Teknoloji marketi Media Markt da Meydan'a geldi Dünyanın en 'çevreci' alışveriş merkezi, Alman perakende devi Metro Grup bünyesinde dün İstanbul Ümraniye'de açıldı. Metro Group Asset Management'ın 100 milyon Euro yatırımla kurduğu Meydan Alışveriş Merkezi, grubun kalorifer kazanı olmaksızın, jeotermal enerji ile kurulan ilk projesi. Grup, 2009 yılında da İstanbul Merter'de bu kez güneş enerjisiyle ısıtılıp soğutulacak yeni bir merkez açacak. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin katılımıyla yapılan Meydan ve Real Hipermarket'in açılışında konuşan Metro Group Asset Management Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Michael...