28 / 04 / 2024

Ceyda Joyce Kohen biyografi

Ceyda Joyce Kohen biyografi

Mimar Ceyda Joyce Kohen kimdir? Ceyda Joyce Kohen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ceyda Joyce Kohen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Ceyda Joyce Kohen..

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Vano Yapı Malzemeleri Metal Mermer Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vano Yapı Malzemeleri Metal Mermer Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi dün Şişli’de Ali Bekmezci ve Ceyda Bekmezi ortaklığı tarafından kuruldu.

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Başar Tosun ve Ceyda Yağmur Gümüşkanat Tosun ortaklığında kuruldu.

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Ceyda Joyce Kohen biyografi Haberi

Ceyda Joyce Kohen biyografi

Ceyda Joyce Kohen kimdir?

Ceyda Joyce Kohen, 1984 İstanbul doğumlu, Ortaokul ve Lise eğitimini Özel Yüzyıl Işıl Lisesinde tamamladı. 2002-2006  yılları arasında Londra’da bulunan Central Saint Martins College of Art and Design’da İç mimarlık ve Alan Tasarımı lisans eğitimi aldı.


Londra’da 4 yılda başarıyla tamamladığı mimarlık eğitimi ve tez projesinden hemen sonra Aralık 2006’da Habif Mimarlık’ta mimari proje tasarımı ve uygulamaları alanlarında çalışmalarına devam etti. 5 yıl boyunca çalıştığı Habif Mimarlık ekibi ile başarılı birçok iç mimari proje yer aldı.


Kasım 2011 itibari ile kendi iç mimarlık ve dekorasyon firması olan JK Mimarlık’ı kurdu. Çeşitli mağaza, ofis, yaşam gelişim merkezi, restorant alanlarından evlere, köşke, hatta yalılara uzanan çeşitli sayıda ve alanda yürüttüğü projeleri portföyüne eklemeyi başardı.


Bu gün itibari ile Jk Mimarlık’ta mimari...