10 / 05 / 2024

ceyhan belediyesi Alemdar Öztürk

ceyhan belediyesi Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Ceyhan Belediyesi Adana'da 3 arsa satacak! 

Adana İli Ceyhan Belediye Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Ceyhan’ın imar sorunu çözüldü!

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Bu kapsamda Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuştu.

Ceyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Ceyhan Belediye Meclisi 2017 yılı Nisan ayı olağan toplantısı Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda imar komisyonuna Murat Yürük, Zafer Topaloğlu, Mustafa Korkmaz, Mustafa Özdemir ve Abdi Öztürk seçildi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Ceyhan Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Ceyhan Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Kentsel Tasarım Müdürlüğü personellerine 'İmar mevzuatı ve şehirleşme ' konulu 2 gün süren eğitim verildi.

TOKİ Adana Ceyhan 499 konut teslimi 2017'de!

Ceyhan Belediyesi tarafından arsa temini yapılarak TOKİ’ye devredilen arsalar üzerinde TOKİ konutlarının 499 dairelik 1’inci etabı hızla yükseliyor.

Adana Ceyhan'da imar planları konuşuldu!

Ceyhan Murat Göğebakan kültür merkezinde görüşülerek karara bağlandı. Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını Başkan Alemdar Öztürk başkanlığında gerçekleştirdi.

Ceyhan'ın cadde ve bulvarları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Adana Ceyhan halkı parklarını geri kazandı!

Adana Ceyhan’da halkın kullanımına açık olan ve 10 dönümden büyük olduğu için yasal mevzuat gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devri mahkeme kararıyla gerçekleşen 4 park mahkeme kararıyla geri alındı.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Sakarya Belediyesi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı. Toplantıda 250 dönümlük bir alanın özel okula ayrılmak istenmesi konuşuldu.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

ceyhan belediyesi Alemdar Öztürk Haberi

ceyhan belediyesi Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Ceyhan Belediyesi'nin 2015 Mali Yılı Ücret tarifeleri oy birliğiyle komisyonlara havale edilirken. Evsel Alık Yönetmeliği görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda mülkiyeti Ceyhan Belediyesi'ııe ait olan Küçükkırım Mahallesi"ndeki I 190. 1191,1192. 1 193, 1421. İ422. 1423.1424, 1425, 1426, 1461 ile 1462 nolu adalarda bulunan ve toplu konut projesi kapsamında TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi. 


Adana Beş Ocak...