05 / 05 / 2024

ceyhan kentsel dönüşüm toplantısı

ceyhan kentsel dönüşüm toplantısı

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, mahalle temsilcileriyle Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi. Toplantı'da Ceyhan'ın kentsel dönüşümdeki yeri ve yapılması gerekenler temsilciler tarafından tartışıldı..

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ceyhan Türlübaş'ta kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar devam ediyor. Türlübaş Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan binalar Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı. Baret giyerek iş makinesine binen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk I. etap yıkım çalışmasını başlattı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, Ticaret Borsası'nda borsa yönetimi ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuyu değerlendirdi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Belediye Başkanı Öztürk, projenin heyecan uyandırdığını söyledi.

ceyhan kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

ceyhan kentsel dönüşüm toplantısı

CTB Meclis Başkanı Mustafa Aydar, Borsa Başkanı Memici Güleçyüz ile yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Öztürk, kentsel dönüşüm alanı içerisine giren Ceyhan Ticaret Borsası'nın yeni yeri hakkında görüştü. 


Ceyhan'da göreve geldikleri ilk günden beri ilçeye hizmet etmek için gayretle çalıştıklarını ifade eden Öztürk, özellikle 1998 Ceyhan depreminden sonra Ceyhan'ın hak ettiği noktaya gelemediğini ifade etti. 


30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan'ı iktidarla buluşturup bu sinerjiyi herkese yansıtacaklarını söylediğini belirten Öztürk, "Bu amaçla göreve geldiğimiz günden bu yana tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hizmet yolunda en büyük projelerimizden biri TOKİ diğeri de 270 dekarlık alanda yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmalarıdır. Projenin onayı ile birlikte etüt çalışmaları bitti, mimari proje çalışmaları hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümü ilk etapta adliye binası ile Özmaya arasında kalan...