29 / 04 / 2024

ceyhan toki konutları

ceyhan toki konutları

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak olan 1. etap toplu konutların başvuru kayıtları, başladığı günden beri büyük ilgi görüyor.

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan proje TOKİ ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Ceyhan TOKİ konutları başvuru kayıtları başladı!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların başvuru kayıtları başladı.

Ceyhan TOKİ Konutları için başvurular başladı!

İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Ceyhan'da TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, toplu konut hamlelerinin startını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Adana Ceyhan'da TOKİ başvuruları başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaptırılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Alemdar Öztürk: TOKİ’yi Ceyhan’a getireceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk düzenlenen halk günü toplantısında yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi’nin tüm engellemelerine rağmen Kentsel Dönüşüm ve TOKİ’nin Ceyhan’da hayata geçirileceğini ifade etti.

Alemdar Öztürk: TOKİ Evleri'ni Ceyhanlılarla buluşturacağız!

Ceyhan Belediyesi'nce Namık Kemal Mahallesi'ndeki konser alanında verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Alemdar Öztürk de katıldı. Öztürk, "30 Mart'ta verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz" dedi. Başkan Öztürk,

Adana Ceyhan TOKİ başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

Ceyhan TOKİ 2+1 başvuruları bugün başlıyor!

Ceyhan TOKİ'de yer alan konutların fiyatları 128 bin 637 TL ile 113 bin 266 TL arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Adana Ceyhan TOKİ sözleşme dönemi!

TOKİ Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi tarihleri 19 Haziran-14 Temmuz olarak belirlendi.

Ceyhan TOKİ son başvuru tarihi!

Ceyhan TOKİ son başvuru tarihi bugün olarka belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular 13 Nisan'da başlamıştı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Ceyhan TOKİ için çalışmalar başladı!

Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konutlarının üstlenici firma sahibi İlhan Fidan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

ceyhan toki konutları Haberi

ceyhan toki konutları

Ceyhan Beletliyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak olan I. etap toplu konutların başvuru kayıtları, başladığı günden beri büyük ilgi görüyor. 

Ceyhan Belediye binasında bir hafta önce başlayan talep belirleme başvurularına Ceyhanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ev sahibi olmak isleyen alt ve orta gelir düzeyindeki vatandaşların başvuru sayısı 4 bini geçti. 


Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Allah'a şükür Ak belediyecilik kadroları olarak TOKİ konutlarını ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın konutlara gösterdiği ilgi. ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. Biz onlara hizmet etmeyi şeref biliyoruz. Partimizin yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelmesiyle hizmet etme olanağımız daha da artacaktır" dedi. 


Ceyhan Şehir Stadyumu'nun karşındaki belediyeye ait 90 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan ve her türlü donatı...