05 / 05 / 2024

Ceyhun İrgil kimdir

Ceyhun İrgil kimdir

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, 7 Haziran seçimleri öncesinde Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı tarafından temeli atılan Şehir Hastanesiyle ilgili bir soru önergesi verdi.

Deprem riski bulunan okul sayısı mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, deprem riski bulunan okul sayısı hakkında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'e yönelik soru önergesi hazırladı..

Havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorunu mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Yunuseli Havaalanı'nın ticari uçuşlara kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil, Bakan Arslan'a havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorununu sordu..

Kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Bursa'da imara açılan sit alanları TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil başta olmak üzere 25 milletvekili, Bursa'da ve ülke genelinde arkeolojik, kentsel, doğal veya tarihî sit alanı olmaktan çıkarılıp yapılaşmaya açılmış yerlerin tespit edilmesi için Meclis araştırması talep etti..

Kamu-özel işbirliğiyle yapılan şehir hastanelerine ilişkin 12 sorun TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Kamu-özel işbirliği modeliyle yapılan şehir hastanelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

Bursa Batı OSB tarım arazisi üzerinde mi kurulacak?

Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından yanıtlandırılmak üzere Bursa'da kurulması planlanan Batı OSB arazisinin tarım arazisi olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ceyhun İrgil, Bursa Şehir Hastanesi için soru önergesi verdi!

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, 7 Haziran seçimleri öncesinde Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı tarafından temeli atılan Şehir Hastanesiyle ilgili bir soru önergesi verdi.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Ceyhun İrgil kimdir Haberi

Ceyhun İrgil kimdir

TEMEL atıldığı günden bu yana bir inşaat çalışmasına girişilmeyen hastanenin Bursa İl Sağlık Müdiirliiğii tarafından yapılan açıklamaya göre henüz projesinin tamamlanmadığını ve ruhsatının alınmadığını hatırlatan Dr. Ceyhun İrgil. Sağlık Bakanı'na şunları sordu:


HANGİSİ ŞEHİR HASTANESİ? 

9 Mayıs 2015 tarihinde tarafınızdan temeli atılan Bursa Şehir Hastanesi ise, İl Sağlık Mıidiirliiğüf nüm yaptığı açıklamaya göre ruhsat ve projesi tamamlanmayan ve daha inşaatı başlayacak olan hastane hangi sidir? 

Bursa Şehir Hastanesi ise, 9 Mayıs 2015 tarihinde tarafınızdan temeli atılan inşaat hangi hastaneye aittir? 


KAMUOYU YANILTILDI MI? 

9 Mayıs 2015 tarihinde temeli atıldığı iddia edilen Bursa Şehir Hastanesi'nin temel atma töreni aşamasında ruhsatı, projesi olmadığı doğru mudur? 

Proje ve ruhsatı olmadığı II Sağlık Müdürümüz tarafından açıklanan hastanenin ayrıca tahsis işleminin tarafından iptal edilmiş olmasına ve arsa mülkiyetinin davalı olmasına...