29 / 04 / 2024

Ceyhun Kazancı kimdir

Ceyhun Kazancı kimdir

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergilendirmede bazı kıstaslar uygulanıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Gamze Özbal kimdir?

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

Gökhan Kazancı kimdir?

Mimar Gökhan Kazancı kimdir? Gökhan Kazancı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Gökhan Kazancı ne zamandan beri Melikşah Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde Misafir Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor?

Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir?

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir? Fikret Şinasi Kazancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu...

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Ceyhun Kazancı kimdir Haberi

Ceyhun Kazancı kimdir

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, passolig kartın ilk çıktığı yıl öncelikle zamanlamada dezavantaj yaşandığını, büyük bir teknolojik altyapı içeren sistemin teknik sorunlarla karşılaştığını ifade etti. Kazancı, ikinci sezonun sonuna doğru artık bu tür aksaklıklarla daha az karşılaştıklarını, satışların hızla arttığını, taraftarların da artık sisteme alıştığını dile getirdi.


Passolig kartı satışlarının zaman içerisinde arttığını, bunda yeni statların da önemli bir etkisinin olduğunu ifade eden Kazancı, yeni stat yapılan her ilde seyirci sayısının da arttığını vurguladı.


Geçen sezondan itibaren yapılan birçok stadın bulunduğunu anlatan Ceyhun Kazancı, şöyle konuştu:


"Vodafone Arena, Konya olsun yeni statların Türkiye'de seyirci sayısının artması anlamında çok ciddi katkı sunacağını zaten bize kanıtladı. Yeni statlar seyirci sayısını artırdı. Çok düşük seyirciye karşı oynayan kulüpler yeni statlarla şu...