30 / 04 / 2024

Ceylan Ailesi

Ceylan Ailesi

2000 yılında İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil etmek Ceylan Ailesi'nin sahibi olduğu Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'nin ekonomik değeri olan taşınır mallarına haciz koymuş.

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ceylan, Yalçın Ceylan ve Mert Ceylan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

2005 yılında İstanbul Hilton, 255.5 milyon dolara Doğan Ailesi'nin!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa sunulan Türkiye'nin ilk beş yıldızlısı, 62 bin 337 metrekarelik alana kurulu, İstanbul Hilton'un yeni sahibi 255.5 milyon dolarla Aydın Doğan ve ailesi olmuş.

Zeynel Ceylan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Ceylan Ailesi Haberi

Ceylan Ailesi



İş Bankası'ndan Ceylan'ın 5 yıldızlı oteline haciz


TÜRKİYE İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil edebilmek için el koyulan Bank Kapital'in sahibi Ceylan Ailesi'nin Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'ne haciz koydu.


     SAHİBİ bulundukları Bank Kapital'e el konulan Ceylan Grubu, bir büyük darbe de İş Bankası'ndan yedi. İş Bankası, yaklaşık 22 trilyon liralık (32 milyon dolar) kredi alacağını tahsil etmek amacıyla Ceylan Grubu'na ait İstanbul Taksim'deki beş yıldızlı Ceylan Intercontinental Oteli'ne haciz koydurdu.

     İş Bankası avukatları geçtiğimiz hafta, İstanbul'da Ceylan Grubu'nun işlettiği Ceylan Intercontinental Oteli'ne İcra Müdürlüğü yetkilileriyle gelerek otelin ekonomik değeri olan yatak, televizyon, buzdolabı...