03 / 05 / 2024

Ceylan Construction Gayrimenkul nerede

Ceylan Construction Gayrimenkul nerede

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Arın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceylan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Ceylan tarafından kuruldu.

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Aşkın Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Cenk Ceylan ve Hakkı Zeki İmre ortaklığında kuruldu.

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Proje Mühendislik Müşavirlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ceylan ve Volkan Ceylan tarafından kuruldu.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 8 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Asena Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Ceylan Construction Gayrimenkul nerede Haberi

Ceylan Construction Gayrimenkul nerede

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Arın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu. 


Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...