14 / 05 / 2024

Ceylanpınar bina kat aşımı

Ceylanpınar bina kat aşımı

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

1933 yeni bina kanunu! Binaların kat sayısına Belediye karar verecek!

1933 yılında yeni bina kanununa göre her caddedeki binaların kat adedinin belediye tarafından belirleneceği belirtilmiş.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi için İzmitlilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin şeffaf ve katılımcı bir model olacağını söyledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ceylanpınar bina kat aşımı Haberi

Ceylanpınar bina kat aşımı

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı. Yıkılan evlerin arasında Ceylanpınar Belediyesi başkan yardımcılarından birinin yakınlarının da kat aşımı yaptığı binanın bulunduğu öğrenildi. 

Yıkımlarla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Kanun ve yasalar tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Bıı belediye çalışanları için de aynıdır. Ben vatandaşlarım arasında ayrım yapmıyorum. İmar planına uymayan kim olursa olsun taviz vermeyiz, kat aşımı yapılan evleri yıkacağız." ifadelerini kullandı. 


Ceylanpınar Belediyesinin aldığı yıkım kararına tepki gösteren vatandaşlar ise bu uygulamanın yanlış olduğunu, halkın mağdur edildiğini belirttiler. Uygulama ile ilgili belediyeyi eleştiren ilçe halkından Adem K, "Ceylanpınar'ın imar izninin bölge ve yerlere göre farklı verilmesi gerçekten çok saçma bir uygulama....