28 / 04 / 2024

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi için İzmitlilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin şeffaf ve katılımcı bir model olacağını söyledi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi ortaklığında İzmit’te aralık ayında temeli atılacak olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi üzerine yapılan basın toplantısında proje ile ilgili detaylar verildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ’ın yapacağı konut projesi şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek

Bizi Takip Etmeye Devam Edin

Toplantıda açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Aralık ayında inşallah hep beraber temel atacağız. En hızlı şekilde konuta gerçekten ihtiyacı olan ailelerimizi, şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönettiğimiz bu modelde buluştururuz. Evlerimizi teslim ettikten sonra da Fatma hanımla beraber komşularımızla bir çay içeriz. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

 

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!


Geri Dön