10 / 05 / 2024

ceylanpınar büyükşehir parkı nerede

ceylanpınar büyükşehir parkı nerede

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'ın en büyük yeşil alan özeliği 20 dönümlük Büyükşehir Parkı'nı törenle hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

İzmir Büyükşehir'den mimari proje yarışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da kuracağı “Ulaşım Entegrasyon Merkezi”nden sonra, metronun son durağı Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için de ulusal mimari proje yarışması yapıyor.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Ordu Büyükşehir'den 19 ilçeye park!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladı.

ceylanpınar büyükşehir parkı nerede Haberi

ceylanpınar büyükşehir parkı nerede


Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'ın en büyük yeşil alan özeliği 20 dönümlük Büyükşehir Parkı'nı törenle hizmete açtı.


Ceylanpınar ilçe girişinde yer alan ve bulunduğu konum itibariyle de ilçedeki konaklama alanı ihtiyacının büyük kısmını gideren 20 dönümlük Büyükşehir Parkında; çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor aletleri ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Büyükşehir Parkının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nın yanı sıra; Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Bayol,  AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ve çok sayıda Ceylanpınarlı katıldı.


Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, "Her geldiğimizde ya bir hizmetin açılışını yapacağız, yada bir hizmetin temelini atacağız" dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin bir bir geleceğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi,...