11 / 05 / 2024

Ceylanpınar gençlik merkezi

Ceylanpınar gençlik merkezi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Ceylanpınar'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Elazığ Kovancılar'da gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Ankara'da Elazığ Milletvekilleri ite birlikte yaptığı temasları neticesinde ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

Ankara Demetevler’e gençlik merkezi geliyor!

'Gençlik Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.

Ceylanpınar gençlik merkezi Haberi

Ceylanpınar gençlik merkezi

Ceylanpınar’da dev bir proje daha hayata geçiyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.


İnşasına başlanan gençlik merkezi projesinde gençler için birçok aktivite düşünülmüş. Bilgisayar dersliğinden resim dersliğine, zeka oyun salonundan kütüphanesine kadar daha birçok aktiviteyi içinde barındıracak olan gençlik merkezinin bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Proje hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Ceylanpınar Belediyesi olarak çok güzel bir projeye daha imza attıklarını belirterek, projenin Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yoğun gayretleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilerek hayata geçirildiğini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Altun, "Projemiz iki katlı olup 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahiptir....