03 / 10 / 2024

Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi

Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerince şehrin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. ekipler vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmeyi amaçlıyor.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in temeli atıldı!

İzmit'te hayata geçen KİPTAŞ Çınar Evler'in temeli bugün atıldı. Temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılım sağladı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi için İzmitlilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin şeffaf ve katılımcı bir model olacağını söyledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya Kepez'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi Haberi

Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi

Şanlıurfa’nın muhtelif yerlerinde çevre rehabilitasyonu, çöp atıklarını katılaştırma ve refüj çalışmaları sürdüren ekipler vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmeyi amaçlıyor.


Aşağı Halfeti’deki Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisler bölgesinde çevre düzenlemesi kapsamında peyzaj düzenlemelerini devam ettiren görevliler, Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi’nde daha önce bırakılan atıkların düzenli bir şekilde ayrıştırılıp, düzenli katı atık çöp merkezi haline getirme çalışmaları da sürüyor.


Suruç’ta da daha kaliteli ve temiz bir yaşam sunabilmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçesindeki çöp boşaltma merkezini, Şanlıurfa merkezdeki düzenli katı atık çöp merkezine taşıma çalışmaları da başladı.


Şanlıurfa ve Gaziantep Güzergâhında Refüj çalışmaları başlatıldı


Mardin - Diyarbakır güzergâhlarında bulunan refüjlerin bakım ve onarımı ile ilaçlama çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Organize Sanayi Bölgesindeki Şanlıurfa - Gaziantep güzergâhlarında bulunan refüjlerde de çalışmalarını sürdürüyor. İlaçlama,...