06 / 05 / 2024

ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi inşaatı

ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi inşaatı

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tuzlupınar tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akor Yapı Malzemeleri İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Bodur, Caner Gözpınar ve Yasin Gözpınar ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Ceylanpınar Kültür Evi açıldı!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Seydo Atilla Kültür Evi hizmete açıldı.

ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi inşaatı Haberi

ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi inşaatı

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi yapımını üstlenen inşaat firması Sanax İnşaat A.Ş için çok fazla çalışma olmamasına rağmen Ceylanpınar ilçe merkezi olmak üzere birçok yerde göze çarpar şekilde reklam kampanyaları yürütmesi bazı soru işaretlerine neden oluyor.Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi? 

Hikâye olmaya devam ediyor " haberlerinin ardından açıklama yapan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cemal Tosun, kooperatif olarak yasal hükümlülük gerektiren bütün prosedürleri yerine getirdiklerini, yapım tarihi olarak belirtilen Mayıs 2013 değil, Haziran 2014 olduğunu belirtti. İnşaat çalışmalarının mali ödemelerle paralel olduğunu kaydeden Tosun, kooperatif adına kayıtlı bazı arsa ve arazilerin satışının gecikmesi, bazı üyelerden tahsil edilmesi gereken ödemelerin alınamaması nedeniyle inşaat çalışmalarının aksadığını belirtti. 

Sanayi Sitesi yapımının gecikmesi ile ilgili yapılan açıklama mantıklı olsa da, yapımını üstlenen Sanax İnşaat...