26 / 07 / 2024

ceylanpınar okul inşaatı

ceylanpınar okul inşaatı

Ceylanpınar ilçesinde Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu ( UNİCEF ) tarafından yaptırılan ve 400 Suriyeli öğrencinin eğitim göreceği prefabrik okulun inşaatı sürüyor.

İnşaat sektöründeki denetim ihlali tehlike saçıyor! Kontrol şart!

İnşaat sektöründe denetim ihlali tehlike saçmaya devam ediyor. Kütahya'da bir okul inşaatında beton dökülürken çökme meydana geldi. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik’te 50 TL sermaye bedeli ile Ayhan Güney tarafından kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

ceylanpınar okul inşaatı Haberi

ceylanpınar okul inşaatı

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından Suriyeli öğrenciler için yaptırılan prefabrik okulun yaklaşık iki ay sonra tamamlanması planlanıyor.


Ceylanpınar ilçesinde yaptırılan okulun inşaatında incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yıllardır binlerce Suriyeli sığınmacıya ev sahipliği yaptığını söyledi.


Sığınmacıların her türlü ihtiyacının ülkedeki kamu ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle karşılandığını ifade eden Kılıç, zaman zaman Suriyeliler'e uluslararası kuruluşlarında yardım gönderdiğini belirtti.


Kılıç, bu kapsamda UNİCEF tarafından ilçede sığınmacılar için 24 derslikli prefabrik okulun yaptırıldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:


"Okulumuzda 400 Suriyeli öğrenci eğitim görecek. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösterecek okulumuzda eğitimin çoğunluğunu Suriyeli öğretmenler verecek. 14 öğretmenden sadece birisi Türk oda rehberlik eğitimi verecek. Okulda Suriye müfredatının yanı sıra aralarında Türkçe'nin de olduğu derslerin verilmesi planlanıyor....