05 / 05 / 2024

Ceylanpınar projeleri son durum

Ceylanpınar projeleri son durum

Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. KiPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki çalışmaları yerinde inceledi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum ne?

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Projede imalat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Ceylanpınar projeleri son durum Haberi

Ceylanpınar projeleri son durum


Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Viranşehir'de çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.


Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.


Kırsal mahallelileri bir birine bağlayan grup yollarında stabilize ve asfaltlama çalışmaları sürdüren Büyükşehir ekipleri,  aynı zamanda ŞUSKİ ile kanalizasyon ve içme suyu hatlarını döşeyerek, sorunları aşmaya devam ediyor.


Ceylanpınar ilçe merkezinde yürüttüğü beton parke ve park çalışmalarından dolayı ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi'ne Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallesi’nde tamamlanan beton parke çalışmasından dolayı ilçe sakinleri teşekkür etti.


CEYLANPINAR'IN KADERİNİ DEĞİŞTİREN PROJE


İlçe merkezi girişine yapılan ve inşaatı devam edilen parktan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi...