06 / 05 / 2024

cezayır beyrut hastane yardımı

cezayır beyrut hastane yardımı

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Beyrut'taki havai fişek fabrikası patlamasından en çok konut sektörü etkilendi!

Dünya Bankası'nın Lübnan'daki bakanlıklar ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hızlı hasar ve ihtiyaç değerlendirmesi tamamlandı. Buna göre, Beyrut'taki patlamadan  konut sektörü ağır şekilde etkilendi.

Fuat Oktay: Beyrut Limanı'nın inşası için Türkiye hazır!

Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn ile görüşmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ciddi şekilde zarar gören Beyrut Limanı ve çevresindeki binaların inşası konusunda Türkiye sonuna kadar hazır." diye konuştu.

Rusya, Beyrut'ta seyyar hastane kurdu!

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, bakanlık uzmanlarının büyük patlamaya sahne olan Lübnan Beyrut'ta seyyar hastane kurduğunu açıkladı.

Dünya Bankası, Beyrut'un yeniden imarı için yardıma hazır olduğunu açıkladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada Beyrut patlamasındaki zararın tespiti ve destek için hazır olduğunu duyurdu...

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

cezayır beyrut hastane yardımı Haberi

cezayır beyrut hastane yardımı

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Cezayir Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Cezayir Genelkurmay Başkanı Said Şangariha'nın Lübnan Genelkurmay Başkanı General Joseph Avn'la bir telefon görüşmesi yaptığı ifade edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açıklamada, Lübnan Silahlı Kuvvetleri'nin tasarrufunda patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kullanılmak için bir sahra hastanesi, sağlık ekibi ve tıbbi malzeme gönderilmesine karar verildiği açıklandı. 

Açıklamada sahra hastanesi ve sağlık ekibinin Beyrut'a ne zaman gönderileceğine ilişkin ise bilgi paylaşılmadı. 

Cezayir Cumhurbaşkanlığı dün Lübnan'a 4 uçak ve bir gemiyle sağlık ve sivil savunma ekibinin yanısıra tıbbi malzeme, gıda ve inşaat malzemesi göndereceğini de  duyurmuştu. 

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Macron'dan Beyrut Limanı'na imar malzemesi yardımı açıklaması!

Rusya, Beyrut'ta seyyar hastane...