29 / 04 / 2024

cezayir Reghaia projesi

cezayir Reghaia projesi

Kuzu Grup, Ankara, İran ve Cezayir'de yapmakta olduğu projelerin inşaat ve satışına hız veriyor.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, proje üretmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Cezayir ile OPEC’ten ''OPEC+ grubunun üretimi azaltma kararına'' destek!

Cezayir ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), OPEC+ grubunun petrol üretimini kısma kararını desteklediklerini söyledi.

Fiat, Cezayir’de otomobil üretecek!

Cezayir’de yaklaşık 5 senedir ciddi bir araç ithalat krizi yaşanıyor; ülkeye 2017 yılından bu yana sıfır, 2005’ten beri de ikinci el araç girişi yasak.

Cezayir buğday ve yağ ihracatını yasakladı!

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle Cezayir yağ, şeker ve buğday da ihracatı yasaklama kararı aldı.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Türk müteahhitlere Libya fırsatı!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Başkanı Abdülkadir Akkuş, MARİŞ üyelerinin en çok ihracat yaptığı pazarların sırasıyla Irak, Cezayir ve Libya olduğuna dikkat çekerek, "Türk iş dünyasını da Libya'ya yatırıma davet ediyoruz." diye konuştu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

cezayir Reghaia projesi Haberi

cezayir Reghaia projesi

Kuzu, tam donanımlı yaşam alanları ihtiyacının arttığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Sektörümüzün gelişmesinde ve büyümesinde siyasi istikrarın, ekonomideki refahın ve uluslararası kredi kuruluşlarının olumlu etkisi olduğu bilinmektedir. Devlet teşvikleri, yeni imar planları, mütekabiliyet yasası, kentsel dönüşüm gibi önemli adımların atılmasıyla birlikte sektörde hareketli günler yaşanmaya başlamıştır. Barınma ihtiyacı gün geçtikçe tam donanımlı yaşam alanları talebini ortaya çıkarmıştır. Sosyal donatılar, mimari farklılıklar, konum gibi detaylar günümüzde yapılan projeler için büyük önem taşımaya başlamış, nitelikli projelere ilgi arttı." 'Satışlar canlanacak' Gerek dar gelirliler, gerekse ekonomik gücü yüksek olanlar için 'sayısız projenin var olduğunu' kaydeden Kuzu, sektörde kamu ve özel sektör yatırımlarının da yadsınamaz boyutlara ulaştığını dile getirdi. Kuzu, inşaat sektöründeki canlanmanın ekonomik canlanmayı da tetiklediğini belirterek, şöyle konuştu: "Çıkarılan yeni yasalar...