11 / 05 / 2024

ÇGC

ÇGC

Adana Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. Çağlar Çatak, halk sağlığmı önemsediklerini ve bu konuda önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Anneler günü hediyeniz Philips'ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerLife GC2994/20 2400 W Buharlı Ütü, Anneler gününe sayılı günler kala indirimi ve hediyesiyle birlikte tüketicisinin karşısına çıktı. Kampanyaya göre Philips GC-2994/20 Ütü alana Divarese cüzdan hediye. İşte detaylar.. 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da tüketicisini bekliyor. Peki No Frost buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Teknosa'da LG GC-H502HLHU No Frost Buzdolabına büyük indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da LG GC-H502HLHU No Frost buzdolabına 1500 TL indirim yapıldı. Peki, LG GC-H502HLHU No Frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

Gc Source İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gc Source İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bayram tarafından kuruldu.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

Azim Şahin: Kentsel dönüşüm konusu önemli!

Şehir Plancısı A Sınıfı Uzmanı Azim Şahin, İGC'yi ziyaret etti. Şahın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Kentsel Dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin en önemli konularından birisidir." dedi.

Hatay'a Türkiye'nin 2. büyük spor kompleksi inşa edilecek!

Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, Perşembe günü İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti, ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Lütfü Savaş'a, İGC ziyareti anısına, Cemiyet Başkanı Veysel Cıncık tarafından şilt takdim edildi.

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

GC Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GC Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alphan Gece ve Gökhan Gece ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Küçükbakkalköy, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Abdullah Özer, Erhan Duaman, Osman Dumzan ve Mehmet Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Kadir Çağlar Çatak: Sağlıklı yaşam merkezleri oluşturulacak!

Adana Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. Çağlar Çatak, halk sağlığmı önemsediklerini ve bu konuda önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

ÇGC Haberi

ÇGC

Çatak, sağlıklı yaşam için günde en az yarım saat yürüyüş yapılmasından tuz ve şeker kullanımını azaltmaya, obezite ile mücadele için hareketli yaşamın özendirilmesinden beslenmeye kadar birçok konuda her kesimin duyarlı olması gerektiğini kaydetti. 


Bu amaçla ilk etapta 4 adet 'Sağlıklı Yaşam Merkezi' oluşturacaklarını vurgulayan Çatak, burada diyetisyenden uzman danışmanlara kadar gerekli personelin bulunacağını, amaçlarının halkın sağlıklı yaşam için aktivitelere katılımını sağlamak olduğunu söyledi. Merkezi idarenin yetkilileriyle olduğu kadar yerel yönetimlerin temsilcileriyle de projeler geliştireceklerini anlatan Çatak, özellikle okullarda narenciye ürünlerinin değerlendirilmesi ve öğrencilerin tüketimini artırmayı hedeflediklerini bildirdi. 


ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de halkı ve sağlığını ilgilendiren tüm konulardaki projelere katkı sunmayı görev bildiklerini, bu alandaki çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Sağlıklı yaşam için atılan her adımın yanında yer alacaklarını vurgulayan Esendemir, bu...