02 / 05 / 2024

Chef Börek nerede

Chef Börek nerede

Chef Börek yıl sonu için hedeflediği 30 şube sayısına ikinci çeyrekte ulaştı ve sene sonu hedefini 40 şube olarak belirledi.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

BİM’in merakla beklenen 9 Haziran tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de bu hafta, ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran 2023...

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Börek pişirme ve yoğurt yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın, buhar yöntemiyle kolayca temizlenir. Verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısalır. Peki, Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Luxell Lx-3675 Usta Börekçi Fırın 999 TL! Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Dikdörtgen şeklindeki mini fırın, yemekleri kontrollü pişirme imkanı sağlar.

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Chef Börek nerede Haberi

Chef Börek nerede

Chef Börek, 2018’de Avcılar’da kurduğu Adana usülü su böreği fabrikası ile birlikte Beşiktaş’ta ilk perakende şubesini açtı. İlk etapta 10 franchise şubesi ile yılı kapattı ve yeni yılda ürün porföyünü değiştirerek sektöre yeni bir bakış açısı getirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, 2019 yılında 'Türkiye'de Börek Yeniden Yorumlanıyor!' mottosuyla birlikte Chef Börek, bünyesinde bulundurduğu börek çeşitleriyle Türkiye’nin en zengin tatlı ve kahvaltı menüsünü oluşturuyor. Adana böreğinin yanında boşnak böreği çeşitleri, boşnak mantısı, çeşitli börek sosları, dünya kahvaltı örnekleri, kahve çeşitleri, çay çeşitleri, taze içecekleri, yeni geliştirdiği çikolatalı soğuk baklava çeşitleri ve pasta çeşitleriyle birlikte Türkiye’de denenmemişi gerçekleştiriyor ve 'Börek Restaurant & Cafe', konseptini hayata geçiriyor.

Chef Börek bu yıl, güncellenen menüsü ile birlikte yıl sonu için hedeflediği 30 şube sayısına ikinci...