22 / 05 / 2024

Chelse Creek

Chelse Creek

Thames Nehri kıyısında yer alan yaşam kompleksi içerisinde The Tower ve Countees House yaşam kompleksi satışa sunuldu

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Dünyanın en lüks mağarası Beckham Creek satışa çıktı!

Soğuk Savaş dönemlerinde sığınak olarak kullanılan ABD Arkansas eyaletindeki Beckham Creek Mağarası'nın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en lüks mağarası olan Beckham Creek, 2.7 milyon dolara satışa çıktı.

Chelsea Creek konut projesinin lansmanı İstanbul'da yapılacak!

Berkeley Group ve St. George, Londra'da yer alan Chelsea Creek projesinin lansmanını İstanbul'da yapacak...

Chelse Creek Haberi

Chelse Creek


Londra'nın önde gelen konut geliştiricisi St. George, Chelsea Creek sahil yaşamında kaliteli ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Thames Nehri kıyısında yer alan yaşam kompleksi içerisinde The Tower  ve Countees House yaşam kompleksi satışa sunuldu.


Londra’nın önde gelen konut geliştirici firması St. George, Chelsea Creek SW6’da yapılandırılan The Tower ve Countess House yapı kompleksini satışa sundu.


THAMES NEHRİ KIYISINDA

The Tower ve Countees House yaşam alanlarıyla farklı seçenekler sunan Chelse Creek, Londra gibi hareketli bir şehir içerisinde tekne demirlemek için de fırsat veriyor, bazı dairelerde özel duba erişimi de mevcut. The Tower; Thames Nehri ve Londra silueti boyunca uzanan, muhteşem bir manzaraya sahip bir gökdelen. Komşu binası Countess House ise çağdaş ve dubleks dairelerden oluşuyor.    


Londra’nın popüler alanlarından King’s Road’a yürüyüş...