01 / 05 / 2024

chp afyonkarahisar belediye başkan adayı Mehmet Ali Ecer

chp afyonkarahisar belediye başkan adayı Mehmet Ali Ecer

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Ecer kimdir? Mehmet Ali Ecer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Ali Ecer'in biyografisi bu haberde...

O belediye KDV’den muaf 5 arsa satacak! Arsa almak isteyenlere müjde!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, KDV’den muaf 5 adet arsa satacağını açıkladı. Satış fiyatları tek tek belirlenen arsalar, 22 Kasım’da ihaleyle satılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Belediye bu ilçede 2 arsa satacak!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsarların satış ihalesi 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye imarlı 4 arsa satacak! İhale tarihi ve saati tek tek açıklandı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

Belediye ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisar esnafının kira çıkmazı!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflar, kiralardan dert yandı. Dükkanlarını kapatma ihtimali olduğunu belirten esnaflar, kira ödemelerinde zorlandıklarını dile getirdi.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

chp afyonkarahisar belediye başkan adayı Mehmet Ali Ecer Haberi

chp afyonkarahisar belediye başkan adayı Mehmet Ali Ecer

Mehmet Ali Ecer kimdir?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Ecer özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


1966 yılında Afyon Sultandağı Dereçine kasabasında doğdum. Dereçine İlkokulu'nu bitirdikten sonra parasız yatılı okullar sınavını kazanarak Isparta Gönen Öğretmen Lisesine başladım. Lise eğitiminden sonra Erciyes Üniversitesini kazandım.


1990'da doktorluk hayatıma Ürgüp'ün bir kasabasında başladım. Daha sonra Ürgüp Devlet Hastanesinde acil hekimi olarak devam ettim. 1995'de Uzmanlık sınavını kazanarak Konya Selçuk Üniversitesine başladım ve 1999'da iç hastalıkları uzmanı oldum. Aynı yıl askerlik görevini yaptım. 


Daha sonra iki yıl aynı hastanede uzman hekim olarak çalıştım. Mesleğimi memleketimde sürdürmek amacıyla kendi isteğimle Afyon Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2007 yılında istifa ederek özel bir hastanede çalışmaya başladım. 


Meslek hayatımda yüzbinlerce hastayı sağlığına kavuşturdum. Ulusal ve uluslararası birçok dergide bilimsel makalelerim yayınlandı ve...