04 / 05 / 2024

CHP Ataşehir Finans Merkezi

CHP Ataşehir Finans Merkezi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Finans Merkezi'nin de bulunduğu Barbaros Mahallesi'nin Ümraniye'ye kaydırılması üzerine düzenlediği basın toplantısında sert konuştu. İlgezdi, Ali Ağaoğlu'nun iddialarına da cevap verdi.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Sinpaş Time Ataşehir'de 1+1'ler 532 bin TL'ye! Yeni proje!

Sinpaş Time Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında hayata geçiriliyor. Topraktan satışların başladığı projede 1+1 dairelerin ortalama fiyatları 532 bin TL olarak belirlendi. 

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen projede ilk teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

CHP Ataşehir Finans Merkezi Haberi

CHP Ataşehir Finans Merkezi

Torba yasayla, yapımı devam eden Finans Merkezi'nin içinde bulunduğu Barbaros Mahallesi'nin Ataşehir'den Ümraniye'ye kaydırılmasına tepkiler sürüyor.


Barbaros Mahallesi'nin Ataşehir'in kurulduğu 2009 yılından bu yana ilçelerinin mahallesi olduğunu söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Buradaki amaç büyük bir rantın Ümraniye Belediyesi'ne kaydırılmasıdır "dedi. 


İlgezdi, bir soru üzerine Ali Ağaoğlu’nun iddiasını yalanladı. İlgezdi, "Bu tamamen hayal mahsulü ve yalandır. Beni kimse yalanlarına şahit göstermesin. Yanımda böyle bir konuşma olmadı" diye konuştu.

Yapılan mahalle hırsızlığıdır


CHP Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Celal Dinçer'le birlikte Ataşehir Belediyesi'nde basın toplantısı düzenleyen İlgezdi yasaya tepki gösterdi. Ataşehir İlçesi'nin 2009 yılında yasayla kurulduğunu ve 17 mahalleden oluştuğunu söyleyen İlgezdi , " Barbaros Mahallesi Ataşehir'in mahallesidir. Ümraniye'yle hiçbir alakası yok.  Burası oluşturulurken nasıl olsa burayı nasıl olacak AKP kazanacak diye  hesap...