17 / 05 / 2024

chp beykoz mitingi

chp beykoz mitingi

İstanbul’un Beykoz'da miting düzenleyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Beykoz’un tapu sorununu var. Bu sorunu ben çözeceğim" dedi...

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması alanına CHP'li yetkililer ziyaret gerçekleştirdi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Beykoz Dereseki'ndeki ormanlık alanın konut alanına çevrilmesi mecliste!

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Elmalı, Dereseki bölgesinde bulunan ormanlık alanın konut alanına çevrilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

Muharrem İnce: Beykoz'un tapu sorununu ben çözeceğim!

İstanbul’un Beykoz'da miting düzenleyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Beykoz’un tapu sorununu var. Bu sorunu ben çözeceğim" dedi...

Beykoz'a bağlı Fatih Mahallesi'ndeki imar sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, İstanbul'un Beykoz ilçesi Fatih mahallesindeki imar sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Beykoz'daki 2B arazilerine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2/B kapsamında orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ve özel proje alanı uygulamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Elmalı'daki orman arazisinde devam eden okul inşaatına suç duyurusu!

CHP Beykoz İlçe Örgütü, Elmalı’da özel orman arazisi içerisinde devam eden okul inşaatı ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Taştan’ın Beykoz Adliyesi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında yönetim kurulu ile meclis üyeleri de yer aldı.

Beykoz Belediyesi meclis üyelerinden Kelebek Çiftliği’ne ziyaret!

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan, tropikal türlerde 450 kelebeğin yer aldığı ‘Kelebek Çiftliği’ ziyaretine meclis üyelerinin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan da eşlik etti.

chp beykoz mitingi Haberi

chp beykoz mitingi

Seçim turuna İstanbul’un Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe ve Pendik ilçelerinde devam eden CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, halka hitap etti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Muharrem İnce, Kendisinin cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da mutlu olacağını söyledi.

Muharrem İnce Beykoz'da şu ifadeleri kullandı; "Beykoz’un tapu sorununu var. Bu sorunu ben çözeceğim. Yurtlarda olan kimsesiz çocuklarımız var. Bu çocuklar 18 yaşına kadar devletin gözetiminde. 81 milyonluk bir devletiz biz. Bu çocuklar benim içimi acıtıyor. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı olduğumda o çocukları 18 yaşını doldurduklarında hemen devlet kadrolarına alacağım. O çocukları sokağa bırakmayacağım. Eğer 81 milyonluk Türkiye’de 3-5 bin kimsesiz çocuğa bakamıyorsak, yazıklar olsun bize. Bunu hemen...