02 / 05 / 2024

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleeli

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleeli

İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi'nin geleneksel 'Dayanışma Gecesi', Çelik Palas Hotel'de, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleeli katıldı.

Uludağ satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri anlaşmasında var mı? Meclis'te flaş iddia!

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa ile ilgili açıklamalarda bulundu ve kentin beton yığını haline geldiğine, şimdi de Uludağ'ın satılmasından endişe ettiklerine dikkat çekti. İşte Öztürk'ün o açıklaması...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT'nin akıbeti TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Cezaevi'nin taşınacağı yönündeki iddialar TBMM gündeminde!    

Bursa Cezaevi'nin taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleeli Haberi

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleeli

Geceye CHP Bursa  Milletvekili Sena Kaleeli'nin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç,  CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğan'm gün ve Orhangazi Üniversitessi Rektörü Prof.Dr. Recep İleri ile çeşitli meslek odalarının başkanları ve yöneticileri katıldı. 


"SAYGINLIĞI YÜKSEK AKADEMİK KURUMLARDAN BİRİDİR"

 Gecede konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, kendilerini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür ederek, "Yerelde ve genelde mesleğimiz ve meslektaşlarımızın haklarının korunması başta olmak üzere kent ve ülke sorunlarına katkı koymak ve çözüm önerileri üretme amacı güden şubemiz, gelinen noktada kent sınırlarını da aşarak ülke genelinde tanınırlığı ve saygınlığı en yüksek akademik meslek odalarından biri olmayı başarmıştır" diye konuştu. 


ADIL VE TARAFSIZ 

Akyıldız ayrıca İMO...