05 / 05 / 2024

chp esenyurt belediye başkan adayı Gürbüz Çapan

chp esenyurt belediye başkan adayı Gürbüz Çapan

Gürbüz Çapan, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan kimdir? İşte Gürbüz Çapan'ın biyografisi...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Esenyurt'ta yolda ve binada oluşan çatlaklar incelenecek!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, "Vatandaşlarımız bugün akşama kadar evlerini kullanabilecekler. Bu arada belediye olarak bölgede incelemelerde bulunacağız" dedi...

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Esenyurt'tan ev alan kazanacak!

AK Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Esenyurt'tan ev alanın 2 sene içerisinde kazanacağını söyledi. Ekinci, vatandaşları “Elinize bir daireniz, bir dükkanınız, bir arsanız varsa sakın satmayın” diyerek uyardı.

chp esenyurt belediye başkan adayı Gürbüz Çapan Haberi

chp esenyurt belediye başkan adayı Gürbüz Çapan

Gürbüz Çapan kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan oldu. Peki Gürbüz Çapan kimdir?


Gürbüz Çapan biyografi..

Gürbüz Çapan, 19 Mayıs 1955 yılında Kars’ın Çıldır ilçesinde doğdu. Orta öğretimini Kars’ta, üniversiteyi Diyarbakır Tıp Fakültesi’nde okudu.

Askerliğini Trabzon’da, mecburi hizmetini Giresun’da yaptı.


Büyükçekmece’de hekimlik yaptığı dönemde, Esenyurt’ta girdiği seçimleri kazandı.


1989-2004 yılları arasında üç dönem Esenyurt Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü. “Çamur kent” olarak bilinen Esenyurt’u modern bir yerleşke haline getirdi.


En büyük eksiklik olarak gördüğü kültür ve eğitim konularında büyük adımlar attı. Esenyurt’a 20 okul ve kültür merkezleri kazandırdı.


Esenkent, Boğazköy ve Beylikdüzü projelerini oluşturan ve hayata geçiren ekibe başkanlık etti ve...