27 / 04 / 2024

chp karataş turizm çalışmaları

chp karataş turizm çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin mahallelerini gezdi; deniz, doğa ve kültürel mirasa sahip Karataş'ın turizme açılan önemli kapı olması gerektiğini söyledi.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karataş tarafından kuruldu.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Muhammed Karataş tarafından kuruldu.

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kadir Karatağ tarafından kuruldu.

ÖİB turizm kentlerindeki kamu arazilerini satışa mı çıkardı? 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİD) turizm kentlerinde bulunan kamu arazilerinin satışa çıkarıldığını iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç söz konusu satış iddiasıyla ilgili hükümete eleştiride bulundu. 

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Karataş tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

chp karataş turizm çalışmaları Haberi

chp karataş turizm çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Karataş ilçesinin hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin tüm mahallelerini gezen, kıraathane ve evlere konuk olan Zülfikar İnönü Tümer, deniz, doğa ve kültürel mirasa sahip Karataş'ın turizme açılan en önemli kapı olması gerektiğini söyledi. Karataş'ın iktidar eliyle kültür ve turizmin yanı sıra tarım sektöründe de geri bıraktırıldığını dile getiren Tümer, "Dünyanın en önemli sahil şeritlerinden biri olması gereken Karataş'a ne vazık ki gereken önem verilmiyor. Bacasız sanayi olarak bilinen turizm sektörü dünyanın birçok ülkesinin en önemli gelir kaynağı olmasına rağmen elimizdeki imkanları gün yüzüne çıkarmamıza izin verilmiyor. 8 Haziran'dan itibaren CHP iktidarında Karataş Belepe Başkanımız Boğaçhan Ünal'la birlikte Karataş'ı hak ettiği noktaya ulaştıracağız"...