09 / 05 / 2024

chp kırıkkale belediye başkan Ahmet Eroğlu

chp kırıkkale belediye başkan Ahmet Eroğlu

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu kimdir? Ahmet Eroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu'nun biyografisi...

Yahşihan Belediyesi Kırıkkale'de KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale'de 8.917 metrekarelik akaryakıt alanı satılıyor! İşte fiyatı...

Kırıkkale ili Delice Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesi'nde yer alan 8.917 metrekarelik akaryakıt ve bakım istasyonu ile LPG tesis alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı... 

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kırıkkale Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 21 milyon 689 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Kırıkkale'de 30 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Seyrantepe ve Erenler'de yer alan 2 adet arsayı 30 milyon 24 bin 289 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale'de 15.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale'de yer alan 3 adet arsayı 15 milyon 885 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

chp kırıkkale belediye başkan Ahmet Eroğlu Haberi

chp kırıkkale belediye başkan Ahmet Eroğlu

Ahmet Eroğlu kimdir?

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1960 yılında Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Aşağıkarakısık köyünde doğdum. Rasattepe ilkokulu, Kurtuluş Ortaokulu ve Kırıkkale Ticaret Lisesinde okudum. 


9 Eylül Ü.İktisadi ve Tic. İlm. Fak. Maliye Muhasebe Yüksek Okulu Lisans bölümünü 1982 yılında bitirdikten sonra 176 ıncı dönem Maliye Asteğmen Maliye Bütçe Kısım Amir Vekili olarak askerlik görevimi tamamladım. 


Bir süre özel kuruluşlarda (Cumhuriyet Gazetesi, Acarlar A.Ş., Altınmarka A.Ş….) muhasebe müdürlüğü ve özel mali denetim yaptıktan sonra 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. Halen serbest avukatlık yapıyorum. Evli ve dört çocuk...