21 / 05 / 2024

CHP Recep Tokgöz

CHP Recep Tokgöz

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

CHP'den barınma krizine çözüm: Sosyal konut üretilmeli, çalışanlar için kira payı verilmeli!

Konutta yükselen fiyatlar, barınma krizinin ülke geneline yayılmasına neden oldu. CHP'li milletvekilleri, bugün Meclis'te barınma sorununu gündeme getirdi ve çözüm önerilerini sundu. 

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Tokgöz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de Abdullah Tokgüz tarafından kuruldu.

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Ataköy'de Abdullah Tokgöz tarafından kuruldu.

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ayla Tokgöz Odabaş ve İskender Civil ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

CHP Recep Tokgöz Haberi

CHP Recep Tokgöz

Önceki gün yapılan Büyükşehir Belediyesi devam meclisinde tartışmalara neden olan Konyaaltı Sahili ile ilgili CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Recep Tokgöz, ilginç saptamalarda bulundu. Sahilin şu an Büyükşehir Belediyesi’nde değil Hazine yetkisinde bulunduğunu belirten Tokgöz, “Kira süresi dolduktan sonra sahil, Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinden Hazine’ye geri döndü. Biz de mecliste sahil yetkisinin 30 yıllığına tekrar Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi kararı aldık” dedi.


DOLGU PLAN OLMALI

Beach Park için dolgu imar planının bulunduğu ancak sahiller için bu planın olmadığını belirten Tokgöz, “Prof. Dr. Mustafa Akaydın döneminde yapılan Konyaaltı Dolgu İmar Planı mahkeme tarafından iptal edildi. Bu dolgu planı olmadan Menderes Türel, Sahil projesini gerçekleştiremez. Türelin yapmak istediği bütüncül bir projeydi. Bütün herşey tamamlanınca ihaleye çıkacaktı. Yap-işlet-devret usulüyle 30 yıllığına alınacaktı. Tabi kim alır bilemeyiz ama...