05 / 05 / 2024

chp şile belediye başkan adayı Aras Aslan

chp şile belediye başkan adayı Aras Aslan

Aras Aslan, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Şile Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan kimdir? İşte Aras Aslan'ın biyografisi...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Şile Belediyesi 36 adet arsa satıyor! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul ili Şile Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 36 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları... 

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Şile'de 15 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli Şile Belediye Başkanlığı Şile Balibey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 14 milyon 986 bin 445 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Abdül Batur: En önemli hedefim kentsel dönüşüm!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında 9 maddelik seçim manifestosu ile yapacağı çalışmaları anlattı. Batur, "En önemli hedefim kentsel dönüşüm" dedi.

Belediye gelirlerinde değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi!

Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun teklifi kapsamında tüzel kişiliği kaldırılan köylerde, emlak vergisi ile Belediye Gelirleri Kanunu uyarınca alınması gereken vergi, harç ve katılım paylarına ilişkin istisna süresi sekiz yıla çıkar

Sinop'u doğru imar edemedik!

Sinop'ta doğru bir imar planı yapılamadığını söyleyen CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, ''4 köy ile ilgili olarak ilave bir imar planı yapıldı. Ancak burada çok ciddi sıkıntılar yapıldı. O bölgede maalesef doğru bir imar planı yapamadık'' diye konuştu.

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Şile Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Şile Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 arsa toplamda 4 milyon 180 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Taşınmazların satış ihalesi 21 Eylül 2017 Perşembe olarak belirlendi.

chp şile belediye başkan adayı Aras Aslan Haberi

chp şile belediye başkan adayı Aras Aslan

Aras Aslan kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan oldu. Peki Aras Aslan kimdir?


Aras Aslan biyografi..

33 yaşında olan Arslan, Şile ile bağı annesinin Kabakoz köyünden olmasına dayanmaktadır. Şile merkezde ikamet eden Arslan siyasetin yanı sıra ilçede ticaretle ilgilenmektedir.


Ankara Üniversitesi mezunu olan siyasete genç yaşında başladı. İki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aras Arslan 2011 genel seçimlerinde CHP den İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı oldu.


CHP Şile ilçe Başkanlığı görevine Kasım 2011 yılında atanmış ve 4 ay sonra da CHP ilçe kongresinde seçilerek yaklaşık iki yıl bu görevini sürdürmüştür. 5 yıllık evli olan Arslan bir...