09 / 05 / 2024

chp sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper

chp sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper

CHP Şırnak Belediye Başkan Adayı Gülümser Heper kimdir? Başkan Adayı Gülümser Heper bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şırnak Başkan Adayı Gülümser Heper'in biyografisi...

Belediye tam 16 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 28 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara-Sivas ve Ankara-İzmir YHT hatlarının maliyeti 90 milyar TL arttı!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı'na göre, Ankara-Sivas YHT hattında 40 milyar, Ankara-İzmir YHT hattında ise 50 milyar liralık maliyet artışı olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas'ta 24.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 24 milyon 352 bin 3 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 20.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 20 milyon 783 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 34.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ilinde yer alan 6 arsayı 34 milyon 263 bin 69 TL'ye satıyor...

Sivas'ta 10.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 477 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kardeşler Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 10 milyon 477 bin 440 TL'ye satıyor...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sivas'ta 9.5 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 593 bin 591 TL bedelle satışa çıkardı.

chp sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper Haberi

chp sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper

Gülümser Heper kimdir?

CHP Şırnak Belediye Başkan Adayı Gülümser Heper özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"26-08-1964 tarihinde Sivas’ta doğdum. Sivas’ın yerli bir ailesinin evladıyım. Baba tarafım Bezirci Mahallesi; Ana tarafım Çavuşbaşı Mahallesinde yerleşmiş. İlkokulu Ülkü İlkokulunda okudum. Ülkü İlkokulunu Cumhuriyet Türkiyesi’nin nadide kadın müdiresi olan Handan Hanım’ın zamanında tamamladım. Ortaokulu 4 Eylül Ortaokulunda okudum. 


Liseyi ise Türkiye çapında bir öğretim yuvası olan Sivas Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi yine Sivas’ta aldım. 1987’de Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni (CUTF) fakülte birincisi olarak bitirdim. Zorunlu hizmetimin ardından C.Ü.T.F. de İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak atandım. Sivas’ta 1989’da Kronik Böbrek Hastaları Derneğini kurdum ve Sivas’tan ayrılıncaya kadar dernek başkanlığını yürüttüm. 1993’de İç Hastalıkları Uzmanı oldum. 


1993’de ikinci bir ihtisas yapmayı zorunlu bularak Sivas’tan ayrıldım. Kalp ve...