07 / 05 / 2024

Chris Glass Soho House röportaj

Chris Glass Soho House röportaj

Çok yakında İstanbul’da açılacak olan ünlü lüks otel zinciri Soho House’ un Avrupa Üyelik Direktörü Chris Glass’ı The Loft’ ta İdil Çetin ile röportaj gerçekleştirdi...

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi  Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Akyürek tarafından kuruldu.

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth’ün, Tazmanya’dan 15 milyon dolara arazi aldı. 

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Guardian Glass’tan Vadistanbul’a doğal bir dokunuş!

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Chris Glass Soho House röportaj Haberi

Chris Glass Soho House röportaj

Çok yakında İstanbul’da açılacak olan ünlü lüks otel zinciri Soho House’un Avrupa Üyelik Direktörü Chris Glass’ı The Loft’ta ağırladık. Özgün stiliyle bizi kendine hayran bırakan Glass’la moda, İstanbul ve yaşam tarzı üzerine konuştuk. 


Seni biraz daha yakından tanıyalım mı?

Atlanta, Georgia’da doğup büyüdüm. The Boston Conservatory’de Müzikal Tiyatro okudum. Okuldan sonra New York’a taşındım. 2001’den beri Almanya’da yaşıyorum. En sevdiğim renk lacivert. Çikolatalı dondurmaya bayılıyorum. Ve el yazısı ile yazılmış teşekkür notlarını çok güzel buluyorum.

Çok yoğun bir programın olmalı, günlük rutinin nasıldır?

Blackberry’m aynı zamanda çalar saatim, bu yüzden uyandığımda yaptığım ilk iş maillerimi kontrol etmek oluyor. Acil bir şey olmadığından emin olduğumda kendimle baş başa kalıyorum… Banyoda kendimi zihinsel olarak güne hazırlıyorum ve sonra ne giyeceğime karar veriyorum. Toplantılarımı arka arkaya...