15 / 05 / 2024

Çiçek Rezidans nerede

Çiçek Rezidans nerede

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Ayçiçek yağında fiyatlar durulmuyor! Ayçiçeği yağında son durum ne? 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler indirimli, ucuz ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başlıyor. Bizde sizler için hangi yağ nerede, ne kadar araştırdık. İşte 1 Eylül 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Real Merter Rezidans nerede?

Real Merter Konutları için 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Real Merter Rezidans nerede?

Nurol Park Rezidans nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacağı projede 50 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Peki Nurol Park Rezidans nerede?

Velvet Towers Rezidans nerede?

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla yükselecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Proje Velvet Towers Rezidans nerede?

Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Dairelerin 2+1'den 6+2'ye kadar farklı tipte dizayn edildiği Bahçeşehir Atmaca Konutları 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

İş GYO Manzara Adalar Rezidans nerede?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabilen Manzara Adalar Kartal'ta teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Manzara Adalar Rezidans nerede?

Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta 1.067 adet daire, otel ve dükkanlar yer alıyor. Sone İstanbul Basın Ekspres projesinde fiyatlar 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Sone İstanbul Rezidans nerede?

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede sınırlı sayıda daireler ön satışa sunuldu. Projedeki bloklar 23 kat şeklinde inşa ediliyor. Peki Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Çiçek Rezidans nerede Haberi

Çiçek Rezidans nerede

Mamikler İnşaat, bu kentin en başarılı inşaat firmalarından, sahibi de Haluk Mamik. Birkaç kez tanışmak istememe rağmen de bir türlü tanışma fırsatım olmadı. Haluk beyin yoğun iş temposu buna engel oldu. Umarım bir gün de tanışırız. Kısa bir özetten sonra gelelim esas meseleye... 

Mamikler İnşaat çok kısa süre sonra Yuvacık'ta yeni bir projeye başlıyor. Çiçek Rezidans adı altında, hem de çok değerli bir projeye imza atıyorlar. 

Bu projenin ilk önce sosyal medya üzerinden resimlerini gördüm ve hayran kaldım ama daha sonra detayları görünce de soğuk bir duş etkisiyle kala kaldım...! Mamikler İnşaat, aslında "haremlik selamlık" bir projeye imza atıyormuş...! Site yüzme havuzlu ve havuz sitenin terasında ama bayanlara ayrı, erkeklere ayrı havuz konseptiyle karşımıza çıkıyorlar. 

Daha önce böyle projeleri duymuştum ama görme...