23 / 07 / 2024

Çift Yıldız Belgesi

Çift Yıldız Belgesi

“EPD Çevre Etiketi”, dünyada ve ülkemizde yeşil bina sertifikasyonu için vazgeçilmez önemde olduğu kadar yakın zamanda başta AB olmak üzere gelişmiş ülke pazarlarına ihracat için de zorunlu bir standart olacak.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

Yıldızlar NG Kütahya Seramik için parlıyor!

Üretimin hiç bir aşamasında kaliteden ödün vermeyen NG Kütahya Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi ile üstün kalite anlayışını bir kez daha tescil ettirdi.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Seranit Grup çift yıldız belgesi aldı!

Seramik ve porselende Türkiye’nin uluslararası düzeyde markalarına sahip olan Seranit Grup önemli bir başarıya imza attı.Seranit Türk Standartları Enstitüsü’nün Çift Yıldız belgesini sektörde ilk alan kuruluş oldu.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Çift Yıldız Belgesi Haberi

Çift Yıldız Belgesi

Geçtiğimiz Aralık ayında, porselen ve seramik kategorisinde, Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) Çift Yıldız Belgesi’ni alan ilk kuruluş olma unvanını kazanan Seranit Grup, bu alanda tüm ürün gruplarında Tip III EPD Çevre Etiketi kazanarak yeni bir başarıya imza attı.


Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) tarafından, ISO 14025 standardına göre tanımlanan Tip III EPD Çevre Etiketi, bir ürünün veya hizmetin çevresel performansını belirli kategorilere göre (hammadde, enerji kullanımı ve verimliliği; malzeme ve kimyasal madde içeriği; hava, su ve toprağa verilen salınımlar; atık oluşumu) değerlendiriyor. Tip I ve II çevre etiketlerinden farklı olarak, Tip III EPD Çevre Etiketi sadece uluslararası kabul görmüş bağımsız otoriteler tarafından yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda kazanılabiliyor.


Seranit Grup tarafından üretilen gerek Seranit porselen gerekse Serra seramik yer ve duvar karolarına ilişkin...