21 / 05 / 2024

çiftçiler gayrimenkul-noya inşaat studio life sarıyer ulaşım

çiftçiler gayrimenkul-noya inşaat studio life sarıyer ulaşım

Stüdyo Life Sarıyer projesi 2014 yılı Mart ayında sahiplerine teslim ediliyor. Stüdyo Life Sarıyer projesinde dairelerin satışları 130 bin dolardan başlayarak değişen fiyatlarla yapılıyor...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Proptech ile dönüşüyor!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe teknoloji ile yeni iş modellerini kapsayan Proptech trendi hızla yayılıyor. Türkiye'de bu alandaki faaliyetler yayılıyor.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Gayrimenkul ve inşaat sektörü 2020'ye nasıl bakıyor?

Gayrimenkul ve inşaat sektörü temsilcileri, geçtiğimiz yılda gerçekleşen toplam konut satış adedinin yıllık bazda sınırlı gerilemesine rağmen, konut kredi faizlerinin düşürülmesi ve iç piyasadaki olumlu gelişmelerin 2020 için büyük umut oluşturduğunu dile getirdi...

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, "Gayrimenkul Fonu’nu, inşaat sektörü adına pozitif yönde atılmış bir adım olarak görüyorum" dedi...

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

Myproject Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myproject Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksy Gayrimenkul Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 milyon TL sermaye ile İrfan Çokol tarafından 9 Ağustos'ta kuruldu.

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nagihan Sağlam tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wafa Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wafa Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmad F Y E Alqatamı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

çiftçiler gayrimenkul-noya inşaat studio life sarıyer ulaşım Haberi

çiftçiler gayrimenkul-noya inşaat studio life sarıyer ulaşım


Çiftçiler Gayrimenkul ile Noya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Stüdyo Life projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde yükseliyor. Stüdyo Life Sarıyer projesi 64 adet daireden oluşuyor.


2 blok olarak tasarlanan Stüdyo Life Sarıyer projesinde bloklar 4 kat+2 bodrum katı olarak inşa ediliyor. Stüdyo Life Sarıyer projesi 2014 yılının Mart ayında teslim ediliyor. Stüdyo Life Sarıyer projesi 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Stüdyo Life Sarıyer projesinin satış ofisi ile 0216 411 80 50 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Stüdyo Life Sarıyer projesi 7 bin metrekare inşaat alanına sahip. 2 bin metrekare arsa alanında yükselen Stüdyo Life Sarıyer projesi 64 adet daireden meydana geliyor. 


Stüdyo Life Sarıyer projesinde dairelerin büyüklükleri 50 metrekare - 150 metrekare arasında değişiyor. Stüdyo Life Sarıyer projesinde ödemeler banka...