09 / 05 / 2024

çiftlik evi yatırım

çiftlik evi yatırım

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

İçinde kiracı olan evi almak mantıklı mı? Şimdi konuta yatırım zamanı mı? Aman dikkat!

Konuta yatırım yapacak kişiler, bu yatırımın mantıklı olup olmadığını araştırırken; kiracılı ev satın alma konusu da merak ediliyor. 61,2 bin takipçili Piyasa Kurdu / Borsa, X sosyal medya hesabından konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Bu haberi okumadan gayrimenkul yatırımı yapmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için iki seçenek bulunuyor. Biri evi direk satın almak diğeri ise arsa satın alıp üzerine ev inşa ettirmek. Peki, hangi yatırım daha doğru tercih? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımında yeni trend: Huzurevi!

Dünya genelinde yaşlı nüfus giderek artıyor. Yaşlı nüfusun artması da dünya genelinde yaşlı evi ve bakım evi yatırımlarını artırıyor. Avrupa ülkeleri de Türkiye'de kendi vatandaşları için yatırım seçeneklerini araştırıyor. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu. 

Evi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 564 bin 250 TL sermaye bedeli ile Orhun Turfanda tarafından kuruldu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Ali Ağaoğlu Bodrum'a yatırım yapacak!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Özdemir Müdürlüğü'nde 60 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Cefa İnan: Çeşme'de yatırım için dikkatli olunmalı!

Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu söyleyen Harita ve Kadastro Mühendisi Cefa inan, yatırımcıları uyardı.

Yatırım İklimi Açısından Bursa'nın Geleceği paneli düzenlendi!

Yatırım İklimi Açısından Bursa'nın Geleceği konulu panel dün BUSİAD Evi’nde düzenlendi. ‘Yatırım İklimi Açısından Bursa'nın Geleceği’ konulu panelde çevre ve şehir planlaması konularında bilgi verildi.

çiftlik evi yatırım Haberi

çiftlik evi yatırım

Dağ ve çiftlik evleri piyasasındaki hareketlenme hızlandı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenlere geniş bir fiyat yelpazesi sunuluyor. Bu tipteki yapılara büyükşehirlerde yaşayan alıcıların ilgisi artıyor. Son 6 ayda dağ ve çiftlik evlerinin satış fiyatları hızla artıyor.

Hürriyet Emlak portföyünde yer alan çiftlik ve dağ evleri geniş fiyat aralığı dikkat çekiyor. Taban fiyat olan 130.000 TL’ye bir çiftlik evi sahibi olunabilirken 5 Milyon TL ve üzerine çıkan fiyat ortalamaları ile geniş bir fiyat aralığı sunuyor. Satılık konut piyasasında hareketlenme yaşanan bir diğer kategoride de dağ evleri bulunuyor. Ortalama 150.000 TL bandından başlayan dağ evi fiyatları 8 Milyon TL’ye kadar çıkıyor.

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da bulunuyor. Silivri’deki çiftlik evleri ortalama 9 Milyon TL fiyat bandıyla...