29 / 09 / 2024

Çiftlikköyde mini bir şehir

Çiftlikköyde mini bir şehir

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Köprü Geçiş Sistemi ve Otoyol Projesi'nin yanı sıra, ilçenin sanayiden uzak oluşu ve doğal güzellikleri nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi...

Portföyde kaç fon olmalı ?

Borsa yatırımcısının gündemindeki konulardan biri doğru portföyde kaç hisse bulunması gerektiği.  Bu konuya paralel olarak merak edilen diğer bir konu ise “Bir fon sepeti nasıl oluşturulmalı” sorusu. İşte o sorunun cevabı.   

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Mini Countryman’in zamsız fiyatları şaşırttı! Yine 1 lira bile zam gelmedi!  

Mini Countryman’e geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da bir lira bile zam gelmedi. Peki Mini Countryman’in güncel fiyatları ne kadar? 

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Elektrikli Corsa'ya bu ay mini zam geldi! İşte Opel Corsa-e Eylül 2023 fiyatları!

Elektrikli Opel Corsa'nın Eylül 2023 fiyatları açıklandı. Opel Corsa-e'ye bu ay mini bir zam geldi. İşte son dakika Opel Corsa-e fiyat listesi...

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Mini Countryman’in Eylül 2023 fiyatları tek tek fiyatları! Zamsız fiyatlar şok etti!

Mini Countryman’in merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları tek tek fiyatları açıklandı. Tek bir lira bile zam gelmeyen Countryman’in Eylül fiyatlarını görenler şok oldu...

Mini 5 Kapı'nın Eylül 2023 fiyatları şaşırttı! Hemen bakın!

Mini 5 Kapı'nın Eylül 2023 fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri şaşırttı. İşte Mini 5 Kapı yeni ve güncel fiyat listesi...

Mini 3 Kapı’nın Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Mini 3 Kapı'ya bu ay tek bir lira bile zam gelmedi!

Mini 3 Kapı’nın merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Mini 3 Kapı'ya bu ay zam gelmedi. İşte Mini 3 Kapı'nın güncel fiyatları...

Skoda’dan Superb’ye 4 bin 462 TL’lik mini bir zam geldi! Superb’nin fiyatı bakın ne kadar oldu

Dayanıklılığı, teknik özellikleri ve konforuyla araç almak isteyen hemen herkesin favori markalarından biri olan Skoda, ağustos ayında Superb’ye 4 bin 462 TL’lik bir yaptı. Gelen zammın ardından Superb’nin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Skoda Octavia’ya 4 bin TL’lik ağustos zammı geldi! En uygun Octavia tam bu kadar oldu!

Skoda, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin yeni fiyatını tek tek açıklarken Octavia’nın da güncel fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Skoda’nın ağustos ayında Octavia’ya 4 bin 22 TL’lik mini bir zam yaptığı öğrenildi.

Ford, Fiesta için zam oranını düşük tuttu! Fiesta’ya sadece 1.300 TL zam geldi!

Ford, ağustos ayı kapsamında Fiesta modelinin yeni fiyatını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Fiesta’ya 1.300 TL’lik mini bir zam geldiği görüldü.

Çiftlikköyde mini bir şehir Haberi

Çiftlikköyde mini bir şehir


Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Köprü Geçiş Sistemi ve Otoyol Projesi'nin yanı sıra, ilçenin sanayiden uzak oluşu ve doğal güzellikleri nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi. 


Ortadoğulu büyük bir grubun yaklaşık 4 bin dönüm üzerinde toplam 1 milyar 900 milyon dolarlık bir yatırıma hazırlandığını belirten Dağ, "Proje hayata geçirildiğinde bölgemize Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan mini bir şehir inşa edilecek. Proje 5 yıldızlı iki otel, bir alışveriş merkezi ve iki okuldan oluşuyor. Proje çalışmaları bitti ve görüşmelerin yüzde 95'i tamamlandı. Proje hayata geçirildiğinde hem ülkemize hem de kentimize büyük ekonomik katkı sağlayacak. Dünya genelinde turizm alanında adımızdan söz ettireceğiz" dedi. Belediye faaliyetleri hakkında bilgi veren Dağ, 2012 yılı bütçesinin 13 milyon TL olarak gerçekleştiğini, 2013 bütçesinin ise 15 milyon TL olduğunu...