03 / 05 / 2024

Çiğdem Karaaslan yaşanabilir kentler

Çiğdem Karaaslan yaşanabilir kentler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, kentlerin tarihi dokusu ile kültürel kimliği korunarak, yaşanılır şehirlerin inşasının süreceğini bildirdi.

Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehri!

Avrupa Serbest Ticaret Birliği 71 bin 153 kişi ile yaptığı ankette Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehrini belirledi. İşte Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehri...

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye'nin en yaşanabilir üç şehri açıklandı! İşte listedeki sürpriz şehirler

ABD'li Forbes Dergisi Türkiye'nin şehirlerini yaşanabilirlik kriterlerine göre sıraladı. Türkiye'nin en yaşanabilir kentleri sıralamasında İstanbul birinci sırada yer alırken bazı şehirlerin sıralaması ise sürpriz oldu.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm ilkeleri neler? 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yaşanan deprem sonrasında hayata geçirdiği Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Masası ile kentsel dönüşümde hayata geçirilecek ilkeler belirlendi. 

10 maddede yaşanabilir kentsel dönüşüm ilkeleri haritası!

CHP, Türkiye'nin deprem gerçeği ve yaşanabilir kent kültürünün korunması için yapılacak kentsel dönüşümün temel ilkelerini belirledi. CHP'nin kentsel dönüşümde temel ilkelerinin olduğu bir sonuç bildirgesi hazırlandı.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Tek-Art İnşaat sermayesini 1.2 milyar TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat, Yönetim Kurulu 14 Aralık 2020 tarih ile; Kayıtlı Sermaye Tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılmasını için SPK'ya başvuruda bulunacak.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

TF Varlık Kiralama 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL tutarındaki 140 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvuru yapıldı.

Kiler GYO sermaye tavanı süresinin uzatılması için SPK'ya başvurdu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016-2020 yılları arasındaki beş yıllık süre boyunca geçerli olan 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2020-2024 yılları arasında (beş yıl) daha geçerli olacak şekilde uzatılması için SPK'ya başvurdu.

İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin değişikliği için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul, esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin değişikliğine ilişkin uygunluk görüşü alınması için SPK'ya başvurdu.

Çiğdem Karaaslan yaşanabilir kentler Haberi

Çiğdem Karaaslan yaşanabilir kentler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, kentlerin tarihi dokusu ile kültürel kimliği korunarak, yaşanılır şehirlerin inşasının süreceğini bildirdi.


AK Parti'nin çevre, şehir ve kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 5. Olağan Kongresi ile partide  çevre, şehir ve kültürden sorumlu ayrı bir genel başkan yardımcılığı kurulduğunu anımsattı.

AK Parti iktidarının gerçekleştirdiği kalkınma hamlesinin şehircilik alanında da yoğun hissedildiğini belirten Karaaslan, şunları kaydetti:

"Ülkemiz, son yıllardaki başarılı çalışmalarla gecekondudan arındırılmış, hava kirliliği giderilmiş, katı atık depolama tesisleri olan yaşanılır şehirlere kavuştu. Şehirlerimizin, konut ihtiyacı kentsel dönüşüm hamlesiyle planlı bir şekilde çözülürken, kişi başına düşen yeşil alan miktarı da önemli oranda arttı. İcraatları vatandaşlarımızca takdir edilen hükümetimiz, kentlerin tarihi dokusunu ve kültürel kimliğini...