03 / 05 / 2024

çiğli 2014 yatırımları

çiğli 2014 yatırımları

Yerel seçimlerin ardından görevinde 100. gününü dolduran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “5 yılsonunda belki gelirim belki gelmem; ancak devredeceğim kişiye sorunsuz bir belediye bırakmak istiyorum” dedi

Metin Solak, Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Çiğli Belediyesi yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, teknik ekibiyle birlikte Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri sık sık yerinde inceliyor.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de T.Frederick A. Westendorff tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

çiğli 2014 yatırımları Haberi

çiğli 2014 yatırımları


Yerel seçimlerin ardından görevinde 100. gününü dolduran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “5 yılsonunda belki gelirim belki gelmem; ancak devredeceğim kişiye sorunsuz bir belediye bırakmak istiyorum” dedi


29 Mart 2014'teki yerel seçimlerde göreve gelen yeni belediye başkanları, koltuktaki 100. günlerini doldurdu. Peki, Başkanlar; 100 günde ilçelerinde neler yaptılar? Hangi hizmet ve çalışmalara imza attılar? Yeni plan ve projeleri neler? Yenigün, başkanlara 100 günlerini sordu. İlk durağımız Çiğli Belediyesi... CHP'li Başkan Hasan Arslan, 100 günü dolu dolu geçirdiklerini, ilk etapta biriken borçları temizlemek için çalıştıklarını ve bu sorunu çözdüklerini belirterek, “Çiğli Belediyesi'nde artık sistem, hizmete ve yatırıma endeksli şekilde işliyor. Herkese güven veren bir Çiğli Belediyesi var. Çiğli halkıyla 24 saat birlikteyim. 5 yılda Çiğli'ye hizmet yağdıracağız” dedi. İşte Başkan Arslan'ın...