01 / 05 / 2024

Çiğli Agora AVM nerede inşa edilecek

Çiğli Agora AVM nerede inşa edilecek

Balçova'da 2003'te hizmete giren Agora AVM, kente 132 milyon lira değerinde ikinci AVM'yi kazandıracak.

Şişli Kanyon AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Lüks markaların olduğu, ünlülerin sıkça ziyaret ettiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. 2006 yılında hizmete açılan Kanyon AVM'nin değeri dudak uçuklattı...

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu!

İş GYO, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 Parsel üzerinde bulunan Kanyon AVM'nin kira değerleme raporunu yayınladı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Agora AVM yılbaşında açık mı?

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM yılbaşında açık mı? Agora AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Agora AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Çiğli Kipa AVM yenilendi!

İzmir’in ilk AVM’si Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi, 13 Ekim’de 5 bin 500 metrekarelik yeni bölümü ve 11 yeni markayla kapılarını açtı.

Çiğli Agora AVM 132 milyon TL'ye mal olacak!

Balçova'da 2003'te hizmete giren Agora AVM, kente 132 milyon lira değerinde ikinci AVM'yi kazandıracak.

Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çiğli Agora AVM nerede inşa edilecek Haberi

Çiğli Agora AVM nerede inşa edilecek


Balçova'da 2003'te hizmete giren Agora AVM, kente 132 milyon lira değerinde ikinci AVM'yi kazandıracak. Kar ortağı olan Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ise buradan elde edeceği gelirle OSB içindeki Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine burs verecek.


AYDA 600 BİN ZİYARETÇİ 

Çiğli OSB alanında yapılacak AVM'nin inşaat alanı 141 bin metrekare olacak. AVM; 3 adet bodrum kat, zemin kat ve onun üstünde yükselen 2 kat olmak üzere toplam 6 kattan oluşacak. Kapalı otopark kapasitesi 1611, açık otopark kapasitesi ise 124 araçlık olacak. AVM'ye gelecek ziyaretçi sayısı aylık yaklaşık 600 bin kişi olarak öngörülüyor. 

Projede 3 katlı ve 1611 araç kapasiteli otopark, araç yıkama alanı, mescit, 180 adet mağaza, 28 adet restoran, eğlence merkezleri, 8 adet ve toplam 1208 kişi kapasiteli sinema, tiyatro,...